CANLI İZLE Galatasaray-Ç. Rizespor

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Galatasaray ile Ç. Rizespor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray Ç. Rizespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Galatasaray-Ç. Rizespor

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Galatasaray ile Ç. Rizesporkozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Maçta Umit Ozturk düdük çalıyor. Galatasaray Ç. Rizespor maçı NEF Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray Ç. Rizespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Galatasaray-Ç. Rizespor - Resim : 1

GALATASARAY-Ç. RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00'da başlayan müsabaka beIN Sports HD 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

GALATASARAY-Ç. RİZESPOR CANLI İZLE

İşte Galatasaray Ç. Rizespor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

GALATASARAY Ç. RİZESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Galatasaray: Pena, Patrick van Aanholt, Semih, Marcao, Omar, Berkan, Taylan, Kerem, Feghouli, Cicaldau, Gomis

Ç. Rizespor: Gökhan, Holmen, Emirhan, Cemali, Gökhan Gönül, Gedson, Dabo, Boldrin, Bolaise, Yusuf Sarı, Pohjanpalo

GALATASARAY-Ç. RİZESPOR SAKAT VE CEZALILAR

Galatasaray: Fatih Öztürk (Fatih Öztürk)

Ç. Rizespor: Aminu Umar (Sakatlık), Gökhan Akkan (Sakatlık), Cemali Sertel (Sakatlık)

GALATASARAY-Ç. RİZESPOR İDDİA ORANLARI

Galatasaray: 1.30

Beraberlik: 3.90

Ç. Rizespor: 5.60

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.95

CANLI İZLE Galatasaray-Ç. Rizespor - Resim : 3

 DİĞER BİLGİLER

-Bu sezon Çaykur Rizespor ile oynadığı Süper Lig maçını 3-2 kazanan Galatasaray, 2007/08'den bu yana Karadeniz ekibini aynı sezonda iki kez mağlup edemiyor.

-Galatasaray'a konuk olduğu son Süper Lig maçını 4-3 kazanan Çaykur Rizespor, en üst ligde sarı-kırmızılıları üst üste iki dış saha karşılaşmasında mağlup edemedi.

-Galatasaray ile Çaykur Rizsepor arasında oynanan son dört Süper Lig maçı toplam 18 gol (10-8) ve dört kırmızı karta sahne olurken (3-1), iki ekip bu karşılaşmalarda ikişer galibiyet aldı.

-Çaykur Rizespor'un Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu üç takımdan biri (27; Trabzonspor ve Beşiktaş ile birlikte) ve en fazla gol yediği (95) rakibi Galatasaray.

-Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan Galatasaray (1B 3M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Şubat-Nisan 1982 arasındaki beş karşılaşmalık süreçte yaşadı.

-Deplasmanda oynadığı son 12 Süper Lig maçını kazanamayan ve son üç karşılaşmada gol atamayan Çaykur Rizespor (3B 9M), daha uzun bir kuraklığı en son Mayıs-Eylül 2016 arasında yaşadı (4 maç). Karadeniz ekibi, 2016'daki serisinin son maçında Galatasaray'a deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

-Süper Lig'deki son maçında Göztepe'yi 3-2 mağlup eden ve altı karşılaşmalık galibiyet hasretini sona erdiren Galatasaray (2B 4M), ekim ayından bu yana üst üste 2+ karşılaşmadan galip ayrılamıyor.

-İstanbul takımlarına konuk olduğu son 17 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Çaykur Rizespor (3B 13M), son dört karşılaşmayı gol atamadan kaybetti ve kalesinde 12 gol gördü. Karadeniz ekibi, bu süreçteki tek galibiyetini Galatasaray'ı 4-3 yenerek aldı.

-Süper Lig'deki son maçında Göztepe'ye iki gol atan Bafetimbi Gomis, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana 30 gole en az maçta ulaşan Galatasaray oyuncusu unvanını Burak Yılmaz’ın (43 maç) elinden aldı (36 maç, 31 gol). Sarı-kırmızılı formayla ligde rakip olduğu 17 takımın 15'inin filelerini havalandıran Gomis, Çaykur Rizespor ile ilk kez karşılmaya hazırlanıyor.

-Bu sezon ilk Süper Lig maçına çıktığı 6 Şubat 2022'den bu yana en fazla topla buluşan (179), ikili mücadele kazanan (34) ve en yüksek pas yüzdesi yakalayan (%91) Çaykur Rizespor oyuncusu Gedson Fernandes.