CANLI İZLE Galatasaray - Göztepe

Süper Lig 14. haftasında Galatasaray, Göztepe sınavına çıkıyor. Galatasaray Göztepe’yi sahasında ağırlıyor. Tek hedefin galibiyet olduğu Galatasaray, Göztepe karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak ve zirve yarışını sürdürmek istiyor. İşte Göztepe Galatasaray maçı öncesi istatistik ve detaylar...

CANLI İZLE Galatasaray - Göztepe

Galatasaray, Süper Lig 14. hafta maçında Göztepe sınavına çıkıyor. Galatasaray Göztepe maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Peki Galatasaray Göztepe maçı şifresiz mi? İşte tüm detaylar...

Maç öncesi iki takımın Süper Lig'deki istatistiklerine bakılacak olursa; Galatasaray son 5 maçında 1 mağlubiyet 1 beraberlik 3 de galibiyet aldı.

Galatasaray, Süper Lig'de 23 puanla 2. sırada bulunuyor. 

Konuk ekip Göztepe ise 18 puanla 9. sırada yer alıyor. Süper Lig'deki son 5 maçına bakıldığında ise 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 2 de galibiyeti bulunuyor. 

Galatasaray’da can sıkan durum: 8 eksik

Eksiklerin ve aksiliklerin can sıktığı Galatasaray, Göztepe karşısına 8 oyuncusunda mahrum çıkıyor. Sakatlıkları bulunan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Ryan Babel, Radamel Falcao ile Peter Etebo Göztepe'ye karşı da forma şansı bulamayacak. İsmi açıklanmayan üç futbolcu da koronavirüs testleri pozitif çıkması nedeniyle izolasyon sürecinde olduğu için görev alamayacak.

Peki Galatasaray Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Göztepe maçı Türk Telekom Arena Stadı’nda saat 19.00’da başlıyor. Galatasaray Göztepe maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Galatasaray Göztepe maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports 1 aboneliği gerekiyor. 

Aslan yeni bir seri başlatmak için sahaya çıkıyor

Son maçında yenilgiye uğrayan Galatasaray, Göztepe karşısında sahadan 3 puanla ayrılması durumunda hem moral bulacak hem yeni bir seri başlatacak hem de zirveye ortak olacak.

İlk 11'ler 

Göztepe: Balazs, Titi, Mihojevıc, Gassama, Burekovic, Soner, Guilherme, Yalçın, Halil, Ndiaye, Tripic

Galatasaray: Okan Kocuk, Omar, Luyindama, Donk, Saracchi; Taylan Antalyalı; Feghouli, Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan; Diagne.