Galatasaray - İstanbulspor CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray Süper Lig 15. haftasında taraftarıyla hasret gidermek için İstanbulspor karşısına çıkıyor. Dünya Kupası arası sonrasında Süper Lig kaldığı yerden hız kesmetten devam ediyor. Galatasaray bu hafta İstanbulspor’u sahasında ağırlıyor. Peki Galatasaray – İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Galatasaray İstanbulspor maçını şifresiz izleyebilmek için neler yapılmalı? İşte maça dair tüm detaylar...

Galatasaray - İstanbulspor CANLI MAÇ İZLE

Sarı-kırmızılı ekip Süper Lig 15’inci haftasında İstanbulspor’u sahasında konuk ediyor. Taraftarlar bu maçla birlikte Dünya Kupası arası sonrası takımlarıyla hasret gideriyorlar. Mücadeleyi evinden takip eden sporseverler ise Galatasaray – İstanbulspor maçının saat kaçta, hangi kanalda ne zaman yayınlanacağı konusunda araştırmalar yapıyor. Sakatlıklar, kimler bu maçta forma giyemeyecek, ilk 11’ler, son puan durumları... İşte maça dair tüm detaylar...

Süper Lig puan durumunda iki takımın durumuna baktığımızda Galatasaray, 22 puanla liderin hemen altından 2’nci sırada yer alıyor. Galatasaray’ın son 5 maçına baktığımızda ise yalnızca bir mağlubiyet aldığı görülüyor. 3 galibiyet 1 de beraberliği bulunan Galatasaray, evinde konuk ettiği İstanbulspor karşısında 3 puan alarak liderlik koltuğuna oturmak ve zirve yarışında ben de varım demek istiyor.

İstanbulspor'da durum ciddi

Konuk ekip İstanbulspor’da ise durum çok ciddi. Düşme potası olarak da tabir edilen son 4 takım sıralamarı arasında İstanbulspor 8 puanla 18’inci sırada yer alıyor. Son 5 maça bakıldığında ise beraberlik ve galibiyeti bulunmayan İstanbulspor Galatasaray karşısında bir sürpriz yapıp 3 puan alarak kötü gidişata dur demek istiyor.

Peki spor severlerin en çok merak ettiği konu... Galatasaray – İstanbulspor maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanıyor? Maçı şifresiz izleyebilmek mümkün mü? İşte kritik cevaplar...

Galatasaray – İstanbulspor mücadelesi saat 19.00’da başlıyor. İstanbulspor açısından kritik öneme sahip olan maçta Abdulkadir Bitigen düdük çalıyor.

bEIN Sport 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak olan Galatasaray – İstanbulspor maçı şifresiz izlemek mümkün. Galatasaray İstanbulspor mücadelesini şifresiz izleyebilmek için bein Sports 1 HD aboneliği gerekiyor.

Galatasaray – İstanbulspor canlı izlemek için tıklayın

Sakatlar ve Cezalılar

Galatasaray'da sakat ve cezalı olan 3 futbolcu, İstanbulspor maçında forma şansı bulamıyor. Sarı kart cezalısı olan Fernando Muslera ile sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ile Mathias Ross, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

İstanbulspor’da ise herhangi bir cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray İstanbulspor ilk 11’leri ise şöyle;

Galatasaray: Okan Kocuk, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Midtsjö, Mertens, Rashica, Kerem, Gomis.

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Ologo, Okan Erdoğan, Duhan, Rroca, Muammer, Melih, Topalli, Ethemi, İbrahim.