Galatasaray – Karagümrük Canlı maç izle

Galatasaray ile Karagümrük, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray – Karagümrük Canlı maç izle

Galatasaray ile Karagümrük Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Özellikle son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Galatasaray, Hatayspor deplasmanından eli boş dönmüştü. Fatih Karagümrük ise geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi.

Galatasaray – Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Galatasaray – Karagümrük maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Martin Linnes (Şüpheli), Taylan Antalyalı (Şüpheli), Kerem Aktürkoğlu (Sakat)

Galatasaray – Karagümrük maçı muhtemel 11’ler…

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Etebo, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Babel, Onyekuru, Falcao

Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Fatih Kuruçuk, Gaston Campi, Hedenstad, Ndiaye, Lucas Biglia, Bertolacci, Fabio Borini, Ndao, Sobiech

Galatasaray – Karagümrük iddia oranları

Galatasaray: 1.42

Beraberlik: 3.60

Karagümrük: 4.40

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

Galatasaray’da Moraller Bozuk

Galatasaray’da moraller bozuk. Özellikle son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Galatasaray, Hatayspor deplasmanından eli boş dönmüştü. Geçtiğimiz haftayı bay geçtiler ama ondan önceki hafta Hatayspor’a 3-0 kaybettiler. Savunmadaki eksiklerin yokluğu net bir şekilde hissedildi. Süper Lig’de lider Beşiktaş’ın 6, Fenerbahçe’nin ise 1 puan gerisine düşen Galatasaray’ın şampiyonluk şansı zora girdi. Son 2 iç saha maçından galibiyet çıkartamayan Galatasaray, kötü gidişatı sonlandırarak Fatih Karagümrük karşısında 3 puan arayacak. Galatasaray’da Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç koronavirüse yakalandı. Kerem Aktürkoğlu’nun ise sakatlığı bulunuyor.

Fatih Karagümrük’ten 3 Puan

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor’u tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Galibiyeti getiren gol, Arthur Sobiech’den geldi. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Fatih Karagümrük, Galatasaray deplasmanına moralli geliyor. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fatih Karagümrük 2-1 kazanmayı başarmıştı. Bu hafta Fatih Karagümrük’te önemli bir eksik bulunmuyor.