Galatasaray - Kayserispor canlı maç izle

Süper Lig 25 hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Kayserispor'u konuk ediyor. Peki maç kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı bein sports 1 ekranlarından şifresiz mi yayınlanacak? İşte Galatasaray Kayserispor maçı şifresiz izleyebileceğiniz bağlantı...

Galatasaray - Kayserispor canlı maç izle

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray kendi evinde Kayserispor'u konuk ediyor. Galatasaray ligde 13. sırada yer alıyor. Kötü gidişata dur demek için Galatasaray'da tek hedef galibiyet. 

28 puanı bulunan Galatasaray'ın kazanmaktan başka çaresi yokken sahdan 3 puan alarak taraftarının da gönlünü almak istiyor. 

Kayserispor'a bakıldığında da durumların pek parlak olmadığın görünmekte . Ancak Galatasaray'ın 3 sıra üzerinde 10. sırada kendini buluyor. Kayserispor'da deplasmanda olmanın dezavantajına rağmen sahadan 3 puan alarak yerini korumak istiyor.

Son 5 maçlara bakıldığında Galatasaray'ın hiç galibiyeti yok. Yeni bir seri başlatabilmek için Galatasaray bu maçı kazanmalı

Kayseripor'da ise son 5 maça bakıldığında ise Galatasaray'a göre daha iyi bir durumda olduğu görülüor. Kayserispor'ın son 5 maçında 3 galibiyeti bulunuyor.

Muhtemel 11'ler şöyle

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Kerem, Feghouli, Babel, Gomis

Kayserispor: Bilal, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Attamah, İbrahim, Cardoso, Emrah, Bertolacci, Mustafa