Galatasaray - Trabzonspor CANLI İZLE

Galatasaray ile Trabzonspor Süper Lig'in 30. haftasında kritik maçta Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Saat 21:00'da başlayan müsabaka bein sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray - Trabzonspor CANLI İZLE

Galatasaray ile Trabzonspor Süper Lig'in 30. haftasında kritik maçta Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor.

Saat 21:00'da başlayan müsabaka bein sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzonspor'un ilk 11'i
Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin Türkmen, Da Costa, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sörloth

Galatasaray'ın ilk 11'i
Okan Kocuk, Seri, Belhanda, Donk, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Mariano, Saracchi, Marcao, Taylan Antalyalı, Feghouli

İki takım için de şampiyonluk yolundaki en kritik viraj... Trabzonspor mağlup olursa şampiyonluğa havlu atabilir. Bu durumda moral kazanacak olan Galatasaray tekrar şampiyonluk potasında kendini bulacaktır. Tersi bir durumda ise sarı kırmızılılar tamamen lige havlu atacak, bordo mavili ekip de iddiasını son maça kadar taşıyacaktır. Beraberlik her iki takıma da şampiyonluk yolunda fayda getirmeyecek.

İki takım arasında oynanan son maç 1-1 berabere tamamlanmıştı. İstanbul'daki son maçı ise Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

Türkiye Süper Ligi'nde 29 hafta sonunda Galatasaray'ın 52, Trabzonspor'un ise 58 puanı bulunuyor.

İddaa yönetimi Galatasaray'ın galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.10, Trabzonspor'un galibiyetine 2.30 oran veriyor.

Trabzonspor'u konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, Ekim 2009'dan bu yana rakibini iç sahada üst üste üç kez mağlup edemiyor.

Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde çıktığı İstanbul deplasmanlarında en fazla gol attığı rakibi olan Galatasaray (44), aynı zamanda en fazla yenilgi aldığı ekip konumunda (26).

Bu sezon öne geçtiği Süper Lig maçlarında en fazla puan kaybeden takım olan Trabzonspor (22 puan), iki haftadır skor avantajı yakalamasına rağmen sahadan beraberlikle ayrılıyor.