Gaziantep – Galatasaray Canlı maç izle

Gaziantep ile Galatasaray, Türkiye Süper Lig 22.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Gaziantep – Galatasaray Canlı maç izle

Gaziantep ile Galatasaray Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Gaziantep – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

İŞTE İLK 11'LER

GAZİANTEP FK: Günay, Alin Toşça, Djilobodji, Jefferson, Güray, Olkowski, Oğuz Ceylan, Mirallas, Maxim, Vetrih, Dicko.

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Marcao, Donk, Saracchi, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Arda Turan, Belhanda, Ryan Babel.

Gaziantep – Galatasaray maçı sakat ve cezalılar

Gaziantep: Kevin Mirallas (Şüpheli), Muhammet Demir (Cezalı)

Galatasaray: Omar Elabdellaoui (Sakat), Sofiane Feghouli (Sakat), Radamel Falcao (Sakat), Şener Özbayraklı (Sakat), Emre Taşdemir (Sakat), Oğulcan Çağlayan (Sakat)

Gaziantep – Galatasaray iddia oranları

Gaziantep: 3.10

Beraberlik: 3.40

Galatasaray: 1.67

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 1.95

Aslan'da 10 eksik bulunuyor

Galatasaray'da kritik maç öncesi 10 isim kadroya alınmadı. Sakatlığı süren Omar Elabdelloui, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan ve Radamel Falcao yok. Fatih Öztürk, Emin Bayram, Jesse Sekidika ve Mbaye Diagne transfer görüşmeleri yüzünden Gaziantep'e götürülmedi. Ev sahibinde ise sakatlığı bulunan Kevin Mirallas ile kart cezalısı Muhammet Demir forma giyemeyecek. Kalyon Stadı'nda 19.00'da başlayacak maçı Mete Kalkavan yönetecek.

İki futbolcu kart sınırında

Galatasaray'da Younes Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 23. haftadaki Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Terim, iki futbolcuyu özel olarak uyardı.

Antep'te 1 vaka

GazianteP FK, maç öncesi yapılan Covid-19 testlerinin sonucunu açıkladı. Kırmızı-siyahlılar, "Covid-19 test sonucuna göre, bir futbolcumuzun testi pozitif olarak raporlanmıştır. Oyuncu izole edildi" denildi.