Gaziantep – İstanbul Başakşehir Canlı maç izle

Gaziantep ile İstanbul Başakşehir, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Gaziantep – İstanbul Başakşehir Canlı maç izle

Gaziantep ile İstanbul Başakşehir Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Gaziantep – İstanbul Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Gaziantep – İstanbul Başakşehir maçı sakat ve cezalılar

Gaziantep: Jean-Armel Kana-Biyik (Sakat), Muhammet Demir (Şüpheli), Güray Vural (Şüpheli), Andre Sousa (Cezalı)

İstanbul Başakşehir: Rafael Da Silva (Şüpheli), Mert Günok (Şüpheli), Hasan Ali Kaldırım (Sakat), Junior Caiçara (Sakat), Boli Bolingoli-Mbombo (Sakat)

Gaziantep – İstanbul Başakşehir maçı muhtemel 11’ler…

Gaziantep: Günay, Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Olkowski, Junior Morais, Amedej Vetrih, Jefferson, Mirallas, Kenan Özer, Maxim, Muhammet Demir

İstanbul Başakşehir: Mert Günok, Ömer Ali, Epureanu, Ponck, Hasan Ali, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Edin Visca, Aleksic, Deniz Türüç, Crivelli

Gaziantep – İstanbul Başakşehir iddia oranları

Gaziantep: 2.45

Beraberlik: 3.00

İstanbul Başakşehir: 2.10

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

Gaziantep FK Bay Geçti

Gaziantep FK,  geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de bay geçti. Milli maç arasından önceki hafta ise Yeni Malatyaspor deplasmanında 2-2 berabere kalmışlardı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Ricardo Sa Pinto’nun ekibi, bu süreçte Beşiktaş deplasmanında 2-1 mağlup oldu. 47 puan ile 8. Sırada yer alan Gaziantep FK, rahat bir konumda yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK’da Andre Sousa kart cezalısı.

Başakşehir’den 3 Puan

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 3-1 ile geçmeyi başardılar. Süper Lig’de uzun bir aradan sonra iç sahada galibiyet alan Başakşehir, puanını 33 yaptı ve biraz olsun nefes aldı. Düşme hattının 2 basamak üzerine çıkan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Başakşehir’de Boli Bolingoli’nin sakatlığı sürüyor.