Gaziantep - Konyaspor CANLI İZLE

Gaziantep ile Konyaspor, Türkiye Süper Ligi maçında Kalyon Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Gaziantep - Konyaspor CANLI İZLE

Gaziantep ile Konyaspor, Türkiye Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.

İki takımın da 'beraberlik takımı' gibi görünmeleri nedeniyle gol açısından kısır bir maç geçmesi beklenirken, şeytanın bacağını Gaziantep mi yoksa Konyaspor mu kıracak? Bunu 90 dakika sonunda çalacak düdük belirleyecek.

Gaziantep - Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16.00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Gaziantep - Konyaspor maçı öncesi istatistikler

Gaziantep: Ligin geride kalan haftalarında henüz galibiyetle tanışamayan ve 4 puan toplayabilen Gaziantep, 6 puanlı rakibini yenerek ligdeki ilk galibiyetine ulaşabilmenin hesaplarını yapıyor.Sakatlığı nedeniyle forvet oyuncusu Andre Felipe'den Konyaspor karşısında yararlanamayacak olan Gaziantep ekibinde, ayrıca kart cezası nedeniyle Junior Morais ve Kevin Mirallas da kadroda olamayacak.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica da cezası nedeniyle takımın başında yer alamayacak. Sumudica'nın yokluğunda takımın başında yardımcı antrenör Gabriel Margarit'in olması bekleniyor. 

Gaziantep - Konyaspor maçı sakat ve cezalılar

Gaziantep: Kevin Mirallas (Cezalı), Junior Morais (Cezalı)

Konyaspor: Marin Anicic (Sakat)

Gaziantep - Konyaspor iddia oranları

Gaziantep: 2.65

Beraberlik: 3.00

Konyaspor: 2.15

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.62