Gençlerbirliği – Beşiktaş Canlı maç izle

Gençlerbirliği ile Beşiktaş, Türkiye Süper Lig 25.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Gençlerbirliği – Beşiktaş Canlı maç izle

Gençlerbirliği ile Beşiktaş Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Gençlerbirliği – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Gençlerbirliği - Beşiktaş 11'ler:

Gençlerbirliği: Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Zargo, Arda, Polomat, Furman, Soner, Mugni, Candeias, Sefa, Ayite

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Welinton, Dorukhan, Atiba, Ljajic, Souza, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Gençlerbirliği – Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Gençlerbirliği: Diego Angelo (Sakat), Giovanni Sio (Sakat), Salih Dursun (Sakat), Piris da Motta (Cezalı)

Beşiktaş: Fabrice N'Sakala (Cezalı), Domagoj Vida (Cezalı), Oğuzhan Özyakup (Sakat), Francisco Montero (Sakat), Rıdvan Yılmaz (Sakat)

Gençlerbirliği – Beşiktaş iddia oranları

Gençlerbirliği: 5.00

Beraberlik: 4.00

Beşiktaş: 1.30

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.10

Sergen Yalçın: Takım olarak sahanın her yerinde savaşacağız

Ligde bugün Gençlerbirliği’ne konuk olacak Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularını bu mücadeleye özenle hazırladı. Takım olarak çıkışlarını sürdürmeleri gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, bugünkü karşılaşmadan kayıpsız ayrılacaklarına inanıyor.

Dünkü idman sonrasında Ankara yolculuğu öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan Sergen Yalçın, “Takım olarak sahanın her yerinde savaşacağız. Golü ne kadar erken bulursak, rakip o kadar erken çözülür ve zafere ulaşırız. Bunun için 90 dakika boyunca oyunumuzu sahaya yansıtıp başlangıçtan son düdüğe kadar maça hükmetmeliyiz. Eksiklerimiz var ama bu durum puan kaybı için bir bahane olamaz. Bu maçı kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz. Başka bir sonucu kimse aklının ucundan bile geçirmesin” sözlerini sarf etti.

Sol bekte Necip, stoperde Atiba

Siyah-Beyazlılar, ligin ilk yarısında Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesinde yaşadığı savunma sıkıntısını, bu kez Gençlerbirliği sınavı öncesinde yaşıyor. Stoperde Vida cezalı olması sebebiyle, Montero da sakatlığının bulunmasından dolayı bugün görev yapamayacak. Sol bekte ise sakatlığını atlatması sonrası tam olarak göreve hazır olmayan Rıdvan Yılmaz ile kart cezalısı N’Sakala, bugün takımlarını yalnız bırakacak. Bugün sol bekte Necip’in, stoperde ise Atiba’nın oynaması bekleniyor. Öte yandan Oğuzhan da adale sakatlığı sebebiyle Ankara’ya götürülmedi.

Ankara’da hava sıfır derece olacak

Süper Lig’de Beşiktaş’ın bugün saat 16.00’da Gençlerbirliği’ne konuk olacağı maç sırasında Ankara’da hava sıfır derece olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı verilere göre mücadele, kar yağışı altında oynanacak.

Dorukhan Toköz kadroya döndü

Beşiktaş’ın Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Dorukhan Toköz, sonrasında da antrenmanda sakatlık yaşamıştı. 2 hafta takımdan ayrı kalmasının ardından hafta içinde antrenmanlara geri dönen tecrübeli ön libero, problemini atlatmasının ardından Gençlerbirliği maçının kadrosuna dahil edildi.