Gençlerbirliği – Erzurumspor Canlı maç izle

Gençlerbirliği ile Erzurumspor, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Gençlerbirliği – Erzurumspor Canlı maç izle

Gençlerbirliği ile Erzurumspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Gençlerbirliği – Erzurumspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Gençlerbirliği – Erzurumspor maçı sakat ve cezalılar

Gençlerbirliği: Zargo Toure (Sakat), Giovanni Sio (Şüpheli)

Erzurumspor: Arvydas Novikovas (Sakat), Adolphe Teikeu (Sakat)

Gençlerbirliği – Erzurumspor maçı muhtemel 11’ler…

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Berisbel, Diego Angelo, Arda, Polomat, Murat Yıldırım, Furman, Soner, Sefa Yılmaz, Candeias, Stancu

Rizespor: Szumski, Murat Uçar, Tekeu, Arturo Mina, Mücahit Albayrak, Mitchel Donald, Boumal, Emrah Başsan, Aatıf, Novikovas, Ricardo Gomes

Gençlerbirliği – Erzurumspor iddia oranları

Gençlerbirliği: 2.45

Beraberlik: 3.00

Erzurumspor: 2.15

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.65

Gençlerbirliği Moralli

Gençlerbirliği’nde yüzler gülüyor. Süper Lig’de Fenerbahçe ve Kasımpaşa galibiyetleri ile milli araya giren Gençlerbirliği, ara dönüşünde de kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’u deplasmanda 2-1 ile geçerek önemli bir 3 puan daha aldılar. Süper Lig’de Özcan Bizati yönetiminde üst üste 3. Galibiyetine ulaşan Ankara ekibi, 30 puan ile 19. Sırada yer alıyor. Bu hafta Erzurumspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği’nde eksik bulunmuyor.

Erzurumspor Evinde Kaybetti

Erzurumspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de düşme hattında bulunan Erzurumspor, ciddi anlamda düşme tehlikesiyle karşı karşıya diyebiliriz. Göreve bildiğimiz gibi Yılmaz Vural geldi ve Erzurumspor yeni hocasıyla ilk maçından puansız ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Erzurumspor, bu hafta Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan arıyor.