Göztepe – Çaykur Rizespor Canlı maç izle

Göztepe ile Çaykur Rizespor, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Göztepe – Çaykur Rizespor Canlı maç izle

Göztepe ile Çaykur Rizespor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak.

Göztepe – Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Göztepe – Çaykur Rizespor maçı sakat ve cezalılar

Çaykur Rizespor: Loic Remy (Şüpheli), Milan Skoda (Cezalı), Godfred Donsah (Sakat), Konrad Michalak (Sakat), Zafer Görgen (Sakat)

Göztepe – Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11’ler…

Göztepe: Göktuğ, Paluli, Atınç, Titi, Emir Berkan, Zulj, Soner, Halil, Mossoro, Tripic, Ideye Brown

Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Selim Ay, Chatziisaias, Melnjak, Jovancic, Abdullah, Michalak, Samudio, Boldrin, Söderlund

Göztepe – Çaykur Rizespor iddia oranları

Göztepe: 1.95

Beraberlik: 2.95

Çaykur Rizespor: 2.75

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.67

Göztepe Kötü Günler Geçiriyor

Göztepe, Türkiye Süper Ligi’nin 31. Haftasında Kayserispor deplasmanına konuk olurken, Ünal Karaman ve öğrencileri mağlubiyetten şans eseri kurtuldu. Bulduğu en net pozisyonda Jahovic ile beraberlik golünü bulan Göztepe, kalesinde zor anlar yaşasa da, kaleci İrfan Can iyi bir maç çıkarttı. 3 haftadır ligde kötü savunma performansını sürdüren ev sahibi, 3-0’lık Ankaragücü, 5-3’lük Sivasspor mağlubiyetinin ardından Kayserispor’a kaybetmese de, sergilenen futbol 3 haftadır aynı derecede etkisizdi.

Çaykur Rizespor’a Hoca Değişikliği Yaradı

Türkiye Süper Lig sahnesinde küme düşmeme savaşı veren Çaykur Rizespor’a 3 hafta önce yapılan teknik adam değişikliği yaradı. Bülent Uygun yönetiminde ilk maçında Hatayspor’u mağlup etmeyi başaran Karadeniz ekibi, 2. Maçında ise Galatasaray deplasmanından zaferle çıktı. Milli araya çok formda giden konuk ekip, ara dönüşü Fatih Karagümrük karşısında iyi oyununa rağmen golsüz beraberlikle yetinirken, düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Çaykur Rizespor, 3 haftalık periyotta alt sıraların en iyi performanslarından birini sergiledi.