Göztepe - Fenerbahçe CANLI İZLE

Göztepe ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında derbi maçta karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayan müsabaka bein sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Göztepe - Fenerbahçe CANLI İZLE

Fenerbahçe’nin 11’i belli oldu

Süper Lig’de bu akşam saat 19.00'da Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut'un sahaya süreceği 11 açıklandı. Bulut, Göztepe maçına "Altay, Nazım, Tisserand, Serdar, Caner, Gustavo, Sosa, Ozan, Valencia, Pelkas, Samatta" isimleri ile çıkacak.

Göztepe'nin ilk 11'i belli oldu

Teknik Direktör İlhan Palut'un Fenerbahçe maçına çıkacağı ilk 11 belli oldu. Palut, "İrfan Can, Murat, Atınç, Marko, Berkan, Poko, Soner, Guilherme, Halil, Tripic, Brown" isimlerine yer verdi.

Göztepe ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında derbi maçta karşılaşıyor.

Göztepe - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00'da başlayan müsabaka bein sports 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Süper Lig'in ilk dört haftası sonunda Göztepe'nin 6, Fenerbahçe'nin ise 8 puanı bulunuyor.

İddaa yönetimi Göztepe'nin galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.30, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 1.85 oran veriyor.

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi istatistikler

Göztepe ile Fenerbahçe daha önce Süper Lig'de 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Göztepe'nin 2, Fenerbahçe'nin ise 6 galibiyeti bulunuyor. 4 maç ise berabere tamamlandı.

Göztepe, Fenerbahçe'yi son olarak 2018'de evinde 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Göztepe'nin evinde başka galibiyeti bulunmuyor. 2000 yılında ise Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup etme başarısı göstermişti.

Fenerbahçe'nin Göztepe'ye karşı son deplasman galibiyeti ise 2001 yılında. Ardından Göztepe ile deplasmanda 4 kez daha karşılaşan Fenerbahçe sahadan 3 beraberlik 1 mağlubiyetle ayrıldı.