CANLI İZLE Göztepe Kayserispor

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Göztepe ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Kayserispor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Göztepe Kayserispor

Süper Lig 32. haftasında Göztepe ile Kayserispor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Göztepe Kayserispor maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Kayserispor mücadelesi Gürsel Aksel Stadı'nda oynanıyor. Göztepe Kayserispor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Göztepe Kayserispor - Resim : 1

GÖZTEPE-KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Göztepe-Kayserispor canlı izle

İşte Göztepe Kayserispor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

GÖZTEPE - KAYSERİSPOR MAÇI İLK 11'LER...

Göztepe: Piric, Kerim, Dino, Kahraman, Moubandje, Obinna, Yalçın, Tijanic, Halil, Lourency, Di Santo

Kayserispor: Lung, Ramazan, Hosseini, Mert, Carole, Campanharo, Attamah, Kemen, Emrah, Thiam, Mustafa

Göztepe-Kayserispor sakat ve cezalılar

Göztepe: Murat Paluli (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Cherif Ndiaye (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Wilker Angel (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

Kayserispor: Onur Bulut ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Bernard Mensah ( Sakatlık - Menisküs Yırtığı)

GÖZTEPE-KAYSERİSPORİDDİA ORANLARI

Göztepe: 1.93

Beraberlik: 3.25

Kayserispor: 2.90

2,5 gol üstü: 1.59

2,5 gol altı: 1.84

CANLI İZLE Göztepe Kayserispor - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Göztepe ile Kayserispor arasında oynanan son üç Süper Lig maçı da 1-1 sona ererken; daha önceki altı karşılaşmada berabere biten tek mücadele yine aynı skorla sonuçlanmıştı (Göztepe 2G-3G Kayserispor).

Göztepe'ye konuk olduğu hiçbir resmi maçı kazanamayan Kayserispor (4B 5M), bu karşılaşmaların tamamında kalesinde gol gördü (toplam 14 gol).

Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçı kaybeden ve tarihinin en uzun serisini tekrarlayan Göztepe (Ocak-Şubat 2000), bu karşılaşmaların tamamınde en az ikişer gol yedi (toplam 22 gol). Son iki haftayı gol atamadan geçen İzmir ekibi, Mart 2020'den bu yana üst üste üç mücadeleyi gol sevinci yaşamadan tamamlamıyor.

Süper Lig'de beş haftadır puan alamayan Kayserispor, daha uzun bir yenilgi serisini sadece bir kez yaşadı (Mart-Nisan 2011 arasında 6M). Hikmet Karaman'ın öğrencileri, bu beş yeniginin tamamında kalesinde en az ikişer gol gördü (toplam 15).

Bu sezon Süper Lig'de maçları en kısa süre berabere giden takım Kayserispor (1151 dakika). Göztepe ise geride kalan 31 haftada en uzun süre geride oynayan ekip konumunda (1087 dakika).

Göztepe orta sahası Soner Aydoğdu'nun Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım Kayserispor (4). Soner, İzmir ekibi formasıyla çıktığı son iki iç saha karşılaşmasında Kayseri ekibinin filelerine birer gol gönderdi.

Göztepe santrforu Adis Jahovic, Süper Lig kariyerinde Kayserispor filelerine gönderdiği üç golü de farklı takımların formasıyla kaydetti (Göztepe, Yeni Malatyaspor & Konyaspor).

Kayserispor forması giyen İlhan Parlak'ın son üç Süper Lig sezonunda da gol attığı tek takım Göztepe (2019/20, 2020/21 & 2021/22) ancak bu gollerin tamamı iç sahada geldi.

Bu sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig deplasmanlarında en fazla gol atan (5), şut çeken (22) ve rakip ceza sahasında topla buluşan (42) oyuncu Mario Gavranovic.

Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Süper Lig'de Ali Çağlar'dan (1999/2000) bu yana İzmir ekibinin başında çıktığı ilk iki iç saha maçını kaybeden ilk isim olabilir.