CANLI İZLE Hertha Berlin - Union Berlin

Almanya Bundesliga'da 27. haftasının açılış maçında Hertha Berlin ile Union Berlin, Berlin Derbisi'nde karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma saat 21:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

CANLI İZLE Hertha Berlin - Union Berlin

Almanya Bundesliga'da 27. hafta derbi maçla başlıyor. Berlin Derbisi'nden Hertha Berlin ile Union Berlin seyircisiz müsabakada karşı karşıya geliyor.

Hertha Berlin - Union Berlin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 22 Mayıs Cuma (bugün) saat 21:30'da başlayadı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 26 hafta sonunda Hertha Berlin'in 31, Union Berlin'in 30 puanı var.

Geçen hafta Hertha Berlin lige deplasmanda kazanarak başlarken, Union Berlin ise Bayern Münih'e mağlup olmuştu. 

İki takımın istatistikleri

Bundesliga ve Bundesliga 2'de oynadığı 11 Berlin derbisinin sadece ikisini kaybeden Hertha (6G 3B), iki mağlubiyetini de son beş karşılaşmada aldı (2G 1B).

Hertha Berlin Teknik Direktörü Bruno Labbadia, Jos Lukukay'dan (Ağustos 2013'te 6-1) sonra mavi beyazlı takımla ilk maçında en farklı galibiyeti alan ikinci çalıştırıcı oldu (3-0 vs Hoffenheim).

Son Bundesliga maçında Hoffenheim filelerini havalandıran Hertha Berlin forveti Vedad Ibisevic, 4 Ekim 2019'dan (vs Düsseldorf) bu yana ilk lig golünü kaydetti. Boşnak forvet, Bruno Labbadia yönetiminde görev aldığı son altı Bundesliga karşılaşmasında beş kez gol sevinci yaşadı (2013'te Stuttgart ile).

Union Berlin ile oynadığı beş resmi maçın sadece birini kazanabilen Hertha Berlin (2B 2M), tek galibiyetini Eylül 2012'de deplasmanda aldı (Bundesliga 2'de 2-1).

Bundesliga sezonunun ilk yarısındaki maçta Union Berlin'e 1-0 mağlup olan Hertha, kulüp tarihinde üst üste iki Berlin derbisi kaybetmedi.

Son beş Bundesliga maçının birini kazanabilen Union Berlin (1B 3M), sezonun ikinci yarısında ilk kez üst üste iki maçlık yenilgi serisi yaşıyor.

Union Berlin, bu sezon cuma akşamı oynadığı iki Bundesliga maçını da 2-1 kaybetti (vs Frankfurt & vs Schalke).

Deplasmanda oynadığı son üç Bundesliga maçında altı puan toplayan Union Berlin (2G 1M), daha önceki 10 karşılaşmada beş puan kazanabilmişti (1G 2B 7M).

Hertha Berlin, Ekim-Kasım 2017'den bu yana ilk kez üst üste dört Bundesliga maçında birden fazla gol atmak için sahaya çıkıyor.

Bundesliga'da oynadığı son altı iç saha maçında üç gol atabilen Hertha Berlin, bu karşılaşmaların dördünde gol sevinci yaşayamadı.