Inter - Borussia M'Gladbach Canlı izle

Inter ile Borussia M'Gladbach, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Inter - Borussia M'Gladbach Canlı izle

Inter ile Borussia M'Gladbach, Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacağı maçta hakem Björn Kuipers düdük çalacak.

Inter - Borussia M'Gladbach maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22.00'de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Inter - Borussia M'Gladbach maçı öncesi istatistikler

Avrupa kupalarında beşinci kez karşılaşacak olan Inter ile Gladbach, son iki karşılaşmada birer galibiyet aldı.

Inter: Şampiyonlar Ligi'nde Alman takımlarına rakip olduğu son yedi maçın beşini kaybeden Inter, son iç saha karşılaşmasında Dortmund'u 2-0 mağlup etti.

Borussia M'Gladbach: Avrupa kupalarında İtalyan takımlarına rakip olduğu son 15 maçın sadece ikisini kaybeden Gladbach, iki mağlubiyetini de Avrupa Ligi son 32 turunda Lazio ve Fiorentina’dan aldı.

Inter - Borussia M'Gladbach sakat ve cezalı oyuncular

Inter: Ashley Young (Sakat), Matias Vecino (Sakat), Milan Skriniar (Sakat), Roberto Gagliardini (Sakat), Ionut Radu (Sakat), Alessandro Bastoni (Şüpheli)

Borussia M'Gladbach: Valentino Lazaro (Sakat), Laszlo Benes (Şüpheli), Denis Zakaria (Sakat), (Julio Villalba (Sakat), Andreas Poulsen (Sakat)

Inter - Borussia M'Gladbach iddia oranları

Inter: 1.55
Beraberlik: 3.60
Borussia M'Gladbach: 3.75
2,5 gol üstü: 2.15
2,5 gol altı: 1.42