İstanbul Başakşehir – Beşiktaş Canlı maç izle

İstanbul Başakşehir ile Beşiktaş, Türkiye Süper Lig 30.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İstanbul Başakşehir – Beşiktaş Canlı maç izle

İstanbul Başakşehir ile Beşiktaş Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Medipol Başakşehir'e konuk olacak lider Beşiktaş, rakibiyle oynadığı 27 resmi maçın 6'sını kazanabildi. Bu sezon iki ekip arasında Vodafone Park'ta oynanan maçta Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i 3-2 yendi.

İstanbul Başakşehir – Beşiktaş Canlı maç izle - Resim : 1

Ligin 29. haftasında Gaziantep'i 2-1 mağlup eden Beşiktaş, maç eksiğine rağmen 60 puanla en yakın rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider durumda. Bu sezon sıkıntılı bir süreç geçiren son şampiyon Medipol Başakşehir ise 29 puanla sıralamanın 16'ncı basamağında bulunuyor. Beşiktaş, sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta ağırladığı Medipol Başakşehir'i 3-2 yenmişti.

İstanbul Başakşehir – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

İstanbul Başakşehir – Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler…

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Başakşehir: Mert, Rafael, Epureanu, Ponck, Hasan Ali, Mahmut, Mehmet Topal, Deniz, Junior Fernandes, Crivelli, Demba Ba

İstanbul Başakşehir – Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

İstanbul Başakşehir: Fredrik Gulbrandsen (Sakat), Mahmut Tekdemir (Sakat), Nacer Chadli (Sakat), Junior Fernandes (Sakat), Junior Caiçara (Sakat), Boli Bolingoli-Mbombo (Sakat), Leo Duarte (Sakat)

Beşiktaş: Gökhan Töre (Sakat), Cenk Tosun (Sakat)

İstanbul Başakşehir – Beşiktaş iddia oranları

İstanbul Başakşehir: 3.30

Beraberlik: 3.10

Beşiktaş: 1.70

2,5 gol üstü: 1.58

2,5 gol altı: 1.85

Son 5 maçını kazandı

Beşiktaş, ligde oynadığı son 5 maçını galibiyetle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, 23. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra, İttifak Holding Konyaspor (1-0),Gençlerbirliği (3-0),Yukatel Denizlispor (3-0),Yeni Malatyaspor (1-0) ve Gaziantep (2-1) karşılaşmalarını kazanmayı başardı.

Başakşehir zor rakip

Siyah-beyazlı futbol takımı, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan rakibiyle yaptığı 27 resmi maçtan sadece 6'sını kazanabildi. İki ekip arasında 25'i Süper Lig, 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere geride kalan 27 resmi maçtan 8'inde Medipol Başakşehir, rakibine üstünlük kurdu. Taraflar arasındaki 13 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu sezon iki ekip arasında Vodafone Park'ta oynanan maçta Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i 3-2 yendi. Rekabette Beşiktaş 31, Medipol Başakşehir ise 33 gol attı.

Deplasmanda 3 galibiyet

Beşiktaş, rakibiyle yaptığı son 10 maçta sadece 3 galibiyet alabildi... Rakibi karşısında 3 karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlı ekip, söz konusu karşılaşmalarda 4 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile rakip sahada yaptığı 13 resmi maçtan sadece 1'inde galibiyete ulaşabildi.