İstanbul Başakşehir – Trabzonspor Canlı maç izle

İstanbul Başakşehir ile Trabzonspor, Türkiye Süper Lig 26.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İstanbul Başakşehir – Trabzonspor Canlı maç izle

İstanbul Başakşehir ile Trabzonspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

İstanbul Başakşehir – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

İstanbul Başakşehir – Trabzonspor maçı muhtemel 11…

Başakşehir: Mert, Duarte, Hasan Ali, Epureanu, Muhammed, Berkay, Azubuike, Deniz, Youssouf, Fernandes, Crivelli.

Trabzonspor: Kağan, Kamil, Edgar, Hugo, Faruk, Berat, Flavio, Ekuban, Bakasetas, Djaniny, Afobe.

İstanbul Başakşehir – Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

İstanbul Başakşehir: Giuliano (Şüpheli), Mahmut Tekdemir (Sakat), Nacer Chadli (Sakat), Ömer Ali Şahiner (Sakat), Danijel Aleksic (Sakat), Edin Visca (Sakat), Junior Caiçara (Sakat), Tolga Ciğerci (Sakat), Boli Bolingoli-Mbombo (Sakat)

Trabzonspor: Anthony Nwakaeme (Cezalı), Anders Trondsen (Sakat), Erce Kardeşler (Sakat), Lewis Baker (Sakat), Abdulkadir Parmak (Sakat), Uğurcan Çakır (Sakat), Majid Hosseini (Sakat), Abdülkadir Ömür (Sakat), Marlon Rodrigues (Sakat), Arda Akbulut (Sakat), Serkan Asan (Sakat)

İstanbul Başakşehir – Trabzonspor iddia oranları

İstanbul Başakşehir: 2.45

Beraberlik: 2.95

Trabzonspor: 2.15

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.75

2010-2011'İ YAKALADI

Başarılı hoca, 2010-11'den sonra en iyi maç başına puan ortalaması yakaladı Avcı'nın gelmesi ile istatistikleri alt üst eden Karadeniz devi, Başakşehir karşısından galibiyetle ayrılması durumunda son 17 sezondaki en uzun galibiyet serisini yakalamış olacak. Süper Lig'de 6 karşılaşmalık bir galibiyet serisi yakalayan bordo-mavililer, bugün de 3 puan alması halinde seriyi 7'ye yükseltecek. Son olarak 2003-04'te 22 ile 32'nci haftalar arasında 11 maçlık galibiyet serisine ulaşan Fırtına, Başakşehir'i mağlup etmesi durumunda bu anlamda son 17 sezonun en başarılı dönemini yaşamış olacak. Avcı, futbolcularına, "Evet eksiğimiz çok. Ancak çok iyi bir yola germiş durumdayız ve biz her zaman kazanmak için sahaya çıkarız. Çünkü biz Trabzon'uz" dedi.

KADRODA MECBURİ DEĞİŞİM

Başakşehir sınavında sakatlıkları devam eden Abdülkadir Ömür ile Trondsen'in yanı sıra testi pozitif çıkan 7 oyuncu görev alamayacak. Ayrıca Nwakaeme de kart cezası nedeniyle bugün yok. Yaşadığı sakatlığının ardından çalışmalara başlayan Abdulkadir Parmak da kadroya alınmadı. Abdullah Avcı'nın, son oynanan Gaziantep maçındaki 11'inde mecburi değişiklikler yaparak kalede Uğurcan'ın yerine Kağan'a, Nwakaeme'nin yerine ise Afobe'ye şans vermesi bekleniyor. 9 genç isim kadroda yer alırken, kaptanlığı da Kamil Ahmet'in yapması bekleniyor.