Kasımpaşa – Beşiktaş Canlı maç izle

Kasımpaşa ile Beşiktaş, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kasımpaşa – Beşiktaş Canlı maç izle

Kasımpaşa ile Beşiktaş Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Kasımpaşa – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Kasımpaşa – Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Kasımpaşa: Bengali Koita (Şüpheli), Julian Jeanvier (Sakat), Armin Hodzic (Sakat), Tarkan Serbest (Sakat)

Beşiktaş: Cenk Tosun (Sakat), Vincent Aboubakar (Sakat), Rachid Ghezzal (Cezalı), Bernard Mensah (Sakat), Dorukhan Toköz (Sakat), Ajdin Hasic (Sakat)

Kasımpaşa – Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler…

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Bistrovic, Drinkwater, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Kevin Varga, Isaac Thelin

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welliton, N’Sakala, Atiba, Josef, Necip, Ljajic, Nkoudou, Larin

Kasımpaşa – Beşiktaş iddia oranları

Kasımpaşa: 3.90

Beraberlik: 3.60

Beşiktaş: 1.48

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 1.95

Kasımpaşa 5 Maçtır Kazanamıyor

Kasımpaşa’da işler yolunda gitmiyor. İstanbul ekibi, bu sezon Süper Lig’de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Kasımpaşa, milli maç arasından önceki hafta Gençlerbirliği deplasmanında 2-1 kaybetmişti. Fuat Çapa ile yollar ayrılırken, göreve ise Şenol Can getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına bu hafta Beşiktaş karşısında çıkacak olan Kasımpaşa, lider Beşiktaş’tan puan alarak sürpriz yapmak istiyor.

Beşiktaş Liderliğini Sürdürüyor

Beşiktaş, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldılar. O maçtan 3 puan ile ayrılsalar Beşiktaş, şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakalayabilirdi ama hala en büyük avantaj Beşiktaş’ta. Üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Sergen Yalçın’ın ekibi, en yakın takipçileri Galatasaray’ın 3, Fenerbahçe’nin is 5 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Üstelik Beşiktaş’ın 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak Beşiktaş’ta Ghezzal kart cezalısı. Bernanrd Mensah, Cenk Tosun, Dorukhan ve Aboubakar ise sakat.