CANLI İZLE Kasımpaşa-Fenerbahçe

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Kasımpaşa Fenerbahçe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Kasımpaşa-Fenerbahçe

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Kasımpaşa Fenerbahçe maçı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Maçta Mete Kalkavan düdük çalıyor. Kasımpaşa Fenerbahçe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Kasımpaşa-Fenerbahçe - Resim : 1

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:00'de başlayan müsabaka beIN Sports üzerinden canlı olarak izlenebilir.

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE CANLI İZLE

İşte Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı izleyebileceğiniz link.

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Kasımpaşa: Ertuğrul | Hadergjonaj, Donk, Spajic, Eren | Doğucan | Fall, Aabid, Eyseric, Ouannes | Umut

Fenerbahçe: Altay | Nazım, Kim, Szalai, Çağtay | Ozan, Crespo | Osayi, Arda, Valencia | Berisha.

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE SAKAT VE CEZALILAR

Kasımpaşa: Jeffrey Bruma (Sakatlık)

Fenerbahçe: Ferdi Kadıoğlu (Sakatlık - Adale Problemi), Filip Novak ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Mesut Özil (Sakatlık - Sırtından Sakat), Luiz Gustavo (Sakatlık - Baldırından Sakat)

Kasımpaşa-Fenerbahçe iddia oranları

Kasımpaşa: 2.33

Beraberlik: 2.95

Fenerbahçe: 2.39

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.81

CANLI İZLE Kasımpaşa-Fenerbahçe - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (29) ve gol yediği (89) rakibi olan Fenerbahçe'yi konuk etmeye hazırlanan Kasımpaşa, son 12 karşılaşmanın dokuzunu en az ikişer gol yiyerek kaybetti (1G 2B).

-Süper Lig tarihinde bir rakibine en az 10 kez konuk olan takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesinin sahibi, Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı 17 maçın 15'ini kazanan Fenerbahçe (%88).

-Süper Lig tarihinde Kasımpaşa deplasmanındaki iki mağlubiyetini de gol atamadığı ziyaretlerinde alan Fenerbahçe, diğer 15 karşılaşmada puan kaybetmedi ve toplam 46 gol sevinci yaşadı.

-Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçın beşini kazanan Kasımpaşa (2B 1M), son üç karşılaşmada puan kaybetti.

-Süper Lig'deki son iki maçını kazanan Fenerbahçe (vs Giresunspor & Hatayspor), ekim ayından bu yana üst üste üç galibiyet alamıyor. Sarı-lacivertliler, o serisinde sırasıyla Giresunspor, Hatayspor ve Kasımpaşa'yı mağlup etmişti.

-İstanbul takımlarına rakip olduğu son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Kasımpaşa (2B 5M), tek galibiyetini son karşılaşmada Galatasaray'ı 3-1 mağlup ederek aldı.

-Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım olan Fenerbahçe'ye rakip olmaya hazırlanan Ryan Donk (3), Türkiye'deki ilk golünü Kasımpaşa formasıyla bu statta sarı-lacivertli ekibin filelerine göndermişti (Eylül 2013).

-Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son dokuz golü (kendi kalesine atılanlar hariç) sekiz farklı oyuncu kaydederken (Umut, Varga, Ahmet, Fall, Muleka, Ben Ouanes, Hajradinovic ve Mabil), bu süreçte iki gol sevinci yaşamayı başaran tek isim Umut Bozok.

-Süper Lig'de ilk 11 çıktığı son dört maçta dört gol atan Fenerbahçe santrforu Serdar Dursun, bu sezon sahada kaldığı her 112 dakikada bir gol sevinci yaşıyor ve 4+ golü bulunan oyuncular arasında fileleri en sık havalandıran isim konumunda (1012 dakika, 9 gol).

-Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig kariyerinde hiçbir rakibini Kasımpaşa'dan daha fazla mağlup edemedi (3; Sivasspor, Beşiktaş ve Gençlerbirliği ile eşit).