Kasımpaşa – Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig’in 21’inci haftasında Galatasaray, Kasımpaşa’nın konuğu oluyor. Sporseverler ise Kasımpaşa Galatasaray maçını şifresiz olarak nasıl izleneceği araştırıyor. İşte Kasımpaşa – Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri ve detayları…

Kasımpaşa – Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig’de Galatasaray, Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Sarı kırmızılı ekip Kasımpaşa karşısında sahadan galip ayrılarak galibiyet serisini 5 maça çıkarmanın peşinde. Kasımpaşa ise sürpriz yaparak Galatasaray karşısında sahadan 3 puanla ayrılmanın hedeflerini yapıyor.

Galatasaray ligde 36 puanla 6’ıncı sırada yer alırken, Kasımpaşa ise 16 puanla 17’inci ırada yer alıyor.

Peki Kasımpaşa – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak.

Saat 19.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda başlayacak mücadele de hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Kasımpaşa – Galatasaray bein sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bein sports 1 şifresiz nasıl izlenir?

Digiturk platformunda yer alan bein sports 1 kanalını üyeler, şifresiz olarak izleyebiliyorlar. İnternetten izlemek isteyen sporseverler ise beinconnect üzerinden bein sports 1 kesintisiz şifresiz canlı olarak izleyebiliyor.

Muhtemel 11’ler

Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Hadergjonaj, Meriah, Brecka, Hadadi, Tarkan Serbest, Tirpan, Ndongala, İlhan Depe, Quaresma, Thiam.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Linnes, Seri, Lemina, Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Adem Büyük.