Kasımpaşa – Trabzonspor Canlı maç izle

Fenerbahçe karşısında geriye düşen Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında moral bulmak istiyor. Kasımpaşa ile Trabzonspor, Türkiye Süper Lig 28.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kasımpaşa – Trabzonspor Canlı maç izle

Kasımpaşa ile Trabzonspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.  Fenerbahçe karşısında sahasında 1-0 mağlup olarak zirve yarışında geriye düşen Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında moral bulmak istiyor. Son 6 maçında bir galibiyet alabilen Kasımpaşa ise Trabzonspor’u mağlup ederek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan ve tam 7 gol atılan maçı Kasımpaşa 4-3’lük skorla kazanmıştı. Abdullah Avcı yönetiminde hesap kapatarak ilerleyen Fırtına, sadece Fenerbahçe’ye ligin her iki maçında da kaybetmişti. 

Kasımpaşa – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Kasımpaşa – Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Tosic, Brecka, Haddadi, Sadiku, Bistrovic, Drinkwater, Yusuf, Hajradinovic, Varga

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin (Serkan), Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Flavio, Bakasetas, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Kasımpaşa – Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

Kasımpaşa: Bengali Koita (Diğer), Aytaç Kara (Cezalı), Isaac Thelin (Sakat), Julian Jeanvier (Sakat), Armin Hodzic (Sakat), Tarkan Serbest (Sakat), Derrick Luckassen (Cezalı), Erdem Canpolat (Sakat)

Trabzonspor: Kamil Ahmet Çörekçi (Sakat), Anders Trondsen (Sakat), Abdülkadir Ömür (Sakat)

Kasımpaşa – Trabzonspor iddia oranları

Kasımpaşa: 3.10

Beraberlik: 3.00

Trabzonspor: 1.80

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

İstanbul’da rövanş zamanı

Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan ve tam 7 gol atılan maçı Kasımpaşa 4-3’lük skorla kazanmıştı. Bordo-Mavililer, 3-1 öne geçmesine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılırken, o karşılaşma Eddie Newton’un son maçı olmuştu. Karadeniz ekibi, bugün İstanbul’da rövanşı almak istiyor. Abdullah Avcı yönetiminde hesap kapatarak ilerleyen Fırtına, sadece Fenerbahçe’ye ligin her iki maçında da kaybetmişti.

En büyük koz Anthony Nwakaeme

Ligde en son 24. haftadaki Yeni Malatya karşılaşmasında gol atan Anthony Nwakaeme, bugünkü Kasımpaşa deplasmanında teknik direktör Abdullah Avcı’nın en önemli hücum silahı... Gaziantep ve Fenerbahçe mücadelelerini boş geçen Nwakaeme, Kasımpaşa maçlarını ise ayrı seviyor. Öyle ki Nijeryalı yıldızın en çok gol attığı takım Kasımpaşa. İstanbul ekibine karşı çıktığı 4 lig mücadelesinde tam 6 kez rakip ağları sarsan Nwakaeme’nin ayrıca 2 asisti bulunuyor.

Söz konusu 4 maçta tam 8 kez skora etki eden 31 yaşındaki sol kanat, müthiş serisini devam ettirmek istiyor. Abdullah Avcı’nın saha içi liderlik görevini verdiği Nwakaeme, hücum bölgesinde Bordo-Mavililer’in kilit ismi olacak.

Vitor Hugo maskeyle sahada

Bordo-Mavili ekibin savunmadaki kilit ismi Vitor Hugo’dan büyük fedakârlık... Fenerbahçe mücadelesinde burnu kırılan Brezilyalı stoper, özel bir maskeyle sahadaki yerini alacak. Kritik periyotta takımını yalnız bırakmak istemeyen ve çok rahat etmemesine rağmen maskeyle oynayabileceğini belirten tecrübeli oyuncu ilk 11’de olacak. Te knik direktör Abdullah Avcı’nın vazgeçilmezi haline gelen Edgar-Hugo ikilisinin, Trabzonspor’un yakaladığı savunma başarısındaki payı çok büyük.