Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor Canlı maç izle

Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor Canlı maç izle

Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor maçı sakat ve cezalılar

Kasımpaşa: Bengali Koita (Sakat), Yusuf Erdoğan (Sakat), Aytaç Kara (Diğer), Julian Jeanvier (Sakat), Armin Hodzic (Sakat)

Yeni Malatyaspor: Olcay Şahan (Sakat), Umut Bulut (Şüpheli), Semih Kaya (Şüpheli), Erkan Kaş (Sakat), Eray İşcan (Sakat), Jody Lukoki (Sakat), Stephen Mallan (Sakat), Kubilay Kanatsızkuş (Şüpheli), Ahmed Ildiz (Sakat), Murat Akşit (Sakat)

Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Bistrovic, Drinkwater, Koomson, Hajradinovic, Kevin Varga, Isaac Thelin

Yeni Malatyaspor: Herrera, Sakıb Aytaç, Hadebe, Murat Akça, Chebake, Zuqui, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor iddia oranları

Kasımpaşa: 1.90

Beraberlik: 3.00

Yeni Malatyaspor: 2.85

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

Kasımpaşa Galibiyet Peşinde

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Denizlispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan toplayan Şenol Can’ın ekibi, düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Yeni Malatyaspor karşısında alacakları olası bir galibiyet, Kasımpaşa’nın kümede kalma umutlarını iyice arttıracak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Hodzic ve Yusuf Erdoğan sakat.

Yeni Malatyaspor’dan Sürpriz Beraberlik

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta sürpriz bir beraberlik aldı. Kazanamama serileri devam etti ama Fenerbahçe karşısında önemli bir beraberlik aldılar. Sahadan 1-1’lik sonuç ile ayrılan Yeni Malatyaspor, bir önceki hafta ise Gaziantep FK ile 2-2 berabe kalmıştı. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, üst üste 12 maçtır galibiyet alamıyor. Bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak Yeni Malatyaspor’da Lukoki, Kubilay, Umut Bulut, Olcay Şahan ve Ahmet Ildiz kadroda yer almıyor.