Kayserispor – Antalyaspor Canlı maç izle

Kayserispor ile Antalyaspor, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kayserispor – Antalyaspor Canlı maç izle

Kayserispor ile Antalyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Kayserispor – Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Kayserispor – Antalyaspor maçı sakat ve cezalılar

Kayserispor: Gustavo Campanharo (Sakat), Denis Alibec (Şüpheli), Anton Maglica (Şüpheli)

Antalyaspor: Hakan Özmert (Sakat), Ersan Gülüm (Sakat), Dever Orgill (Sakat), Ufuk Akyol (Şüpheli), Gökdeniz Bayrakdar (Sakat)

Kayserispor – Antalyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Kayserispor: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Aziz Behich, Attamah, Avramovski, Aaron Lennon, Pedro Henrique, Karlo Muhar, İlhan Parlak

Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Bünyamin Balcı, Naldo, Ersan Gülüm, Kudryashov, Doğukan Sinik, Hakan Özmert, Fredy, Amilton Podolski, Orgill

Kayserispor – Antalyaspor iddia oranları

Kayserispor: 2.15

Beraberlik: 2.85

Antalyaspor: 2.55

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Kayserispor 1 Puanı Kaptı

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Trabzonspor’a karşı 1 puan almaları son derece önemliydi. Düşme hattında bulunan Kayserispor’un alacağı her puan önem taşımakta. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta sadece 2 puan toplayabildiler. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk galibiyetini arayan Kayserispor, bu hafta Antalyaspor karşısında Gustavo Campanharo’dan sakatlığı sebebiyle yararlanamayacak.

Antalyaspor Yine Kaybetti

Antalyaspor’da yine bir mağlubiyet yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü deplasmanında 1-0 kaybeden Antalyaspor, geçtiğimiz hafta içi ise Sivasspor’a 4-2 kaybetti. Son haftalarda düşüşe geçen Ersun Yanal’ın öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece Erzurumspor karşısında 3 puan sevinci yaşadı. 39 puan ile 12. Sırada yer alan Antalyaspor, düşme hattının 6 puan üzerinde. Bu hafta Antalyaspor’da Gökdeniz’in sakatlığı sürüyor.