Kayserispor – Galatasaray Canlı maç izle

Kayserispor ile Galatasaray, Türkiye Süper Lig 30.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kayserispor – Galatasaray Canlı maç izle

Kayserispor ile Galatasaray Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak. İki takım 50. Kez karşı karşıya gelecek. Son iki haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla zirveyi Beşiktaş'a kaptıran sarı-kırmızılılar, takibi sürdürmek isterken, Kayserispor'da evinde hata yapmak istemiyor.

Kayserispor – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Kayserispor – Galatasaray maçı muhtemel 11'ler...

Kayserispor: Doğan, Kolovetsios, Uğur, Ramazan, Aziz, Attamah, Henrique, Lennon, Muhar, Avramovski, İlhan

Galatasaray: Muslera, Linnes, Luyindama, Saracchi, Marcao, Taylan, Onyekuru, Babel, Kerem, Fernandes, Falcao

Kayserispor – Galatasaray maçı sakat ve cezalılar

Kayserispor: Muğdat Çelik (Şüpheli), Silviu Lung (Şüpheli), Denis Alibec (Sakat), Anton Maglica (Şüpheli), Ömer Uzun (Sakat)

Galatasaray: Ryan Donk (Sakat), Fatih Öztürk (Diğer), Şener Özbayraklı (Diğer),  Emre Taşdemir (Sakat), Oğulcan Çağlayan (Diğer), Halil Dervişoğlu (Diğer)

Kayserispor – Galatasaray iddia oranları

Kayserispor: 4.00

Beraberlik: 3.50

Galatasaray: 1.48

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

50. randevuda

Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 49 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 31 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ise 3 defa rakibini mağlup edebildi. 15 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan'ın toplam 109 golüne, Kayseri temsilcisi 38 golle yanıt verdi. Ligin ilk yarısında oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Galatasaray, Kayserispor karşısında ligdeki en farklı galibiyetini ise 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.

Ligin en az gol yiyen takımı

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 28 karşılaşmada kalesinde 23 gol gördü. Sarı-kırmızılılar bu alanda ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Aslan ayrıca ligde 13 maçta kalesini gole kapadı. Galatasaray ayrıca attığı 55 golle, 59 gol kaydeden Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

Son 2 maçtır kazanamıyor

Galatasaray, Süper Lig'de 8 maçlık galibiyet serisinden sonra oynadığı 2 maçta 3 puan alamadı. Ankara'da MKE Ankaragücü mağlup olan sarı-kırmızılılar evinde de DG Sivasspor ile berabere kaldı. Aslan, Kayserispor karşılaşmasıyla tekrar seri yakalayıp zirveye geçme planları yapıyor.

Kayseri'deki maçlar

Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor'u deplasmanda ise 24 lig maçında 11 kez yendi.

Kayseri'deki sadece bir maçı ev sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 20, Galatasaray ise deplasmanda 37 gol attı.

Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonundaki ilk randevuda elde etti. 21 Nisan 1974 tarihinde yapılan maçı 2-0 kazanan Kayserispor, daha sonra Galatasaray ile evinde oynadığı 23 müsabakadan 11'ini yitirdi, 12'sinde berabere kaldı.

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.

Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki 3 galibiyetini 2-0, 1-0 ve 2-1'lik sonuçlarla elde etti.

Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-1986 sezonunda oynandı. İstanbul'daki maçı 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 49 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.