Kayserispor – Göztepe Canlı maç izle

Kayserispor ile Göztepe, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kayserispor – Göztepe Canlı maç izle

Kayserispor ile Göztepe Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Burak Şeker düdük çalacak.

Kayserispor – Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Kayserispor – Göztepe maçı sakat ve cezalılar

Kayserispor: Gustavo Campanharo (Sakat), Denis Alibec (Şüpheli), Anton Maglica (Şüpheli)

Göztepe: Obinna Nwobodo (Cezalı)

Kayserispor – Göztepe maçı muhtemel 11’ler…

Kayserispor: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Sapunaru, Aziz Behich, Attamah, Campanharo, Aaron Lennon, Pedro Henrique, Karlo Muhar, Anton Maglica

Göztepe: İrfan Can, Paluli, Atınç, Titi, Emir Berkan, Zulj, Soner, Halil, Mossoro, Tripic, Ideye Brown

Kayserispor – Göztepe iddia oranları

Kayserispor: 2.25

Beraberlik: 2.90

Göztepe: 2.35

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.62

Kayserispor’da Hamza Hamzaoğlu Dönemi

Kayserispor’da teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu getirildi. Sarı Kırmızılılar, yeni hocasıyla ilk maçına Göztepe karşısında çıkacak. Milli maç arasından önceki hafta Fatih Karagümrük deplasmanında 3-0 kaybeden Kayserispor, etkisiz bir performans göstermişti. Bir önceki hafta ise Galatasaray’a yine 3-0 ile mağlup oldular. Süper Lig’de düşme hattının 2 puan üzerinde bulunan Kayserispor, bu hafta Göztepe karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Kayserispor’da golcü Denis Alibec’in sakatlığı devam ediyor.

Göztepe Evinde Kaybetti

Göztepe, milli maç arasından önceki haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 5-3 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Ankaragücü deplasmanında 3-0 kaybetmişlerdi. Süper Lig’de son 2 maçından puan alamadan ayrılan İzmir ekibi, bu hafta Kayserispor karşısında kazanarak moral bulmak istiyor.