Köln – Mainz 05 Canlı izle

Köln ile Mainz 05 Almanya Bundesliga 28. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Köln – Mainz 05 Canlı izle

Köln ile Mainz 05 Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Köln – Mainz 05 maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Köln – Mainz 05 maçı sakat ve cezalılar

Köln: Jan Thielmann (Sakat)

Mainz 05: Luca Kilian (Sakat)

Köln – Mainz 05 maçı muhtemel 11’ler…

Köln: Timo Horn, Arangel Cestic, Kingsley Ehizibue, Jannes Horn, Jorge Mere, Benno Schmitz, Noah Katterbach, Marco Höger, Ondrej Duda, Dominick Draxler, Ellyes Skhiri

Mainz 05: Robin Zentner, Alexander Hack, Philipp Mwene, Stefan Bell, St. Juste, Leandro Barreiro, Paul Boetius, Levin Öztunalı, Jean-Paul Boetius, Burkardt, Adam Szalai

Köln – Mainz 05 iddia oranları

Köln: 2.65

Beraberlik: 2.80

Mainz 05: 2.10

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.55

Köln Cephesinde Önemli Fırsat 

Almanya Bundesliga’da üst üste 5 maçta puan kaybetmesinin ardından Milli ara öncesi evinde konuk ettiği Dortmund’dan 2-2’lik beraberlikle 1 puan almayı başaran ve toparlanma sinyalleri veren Köln, Milli ara dönüşü tekrar kötü futboluna geri dönerken Wolfsburg’a 1-0 mağlup oldu ve galibiyet hasretini 7 maça çıkarttı. Son 7 haftalık periyotun içerisine küme düşme potasının içerisinde girecek olan ev sahibi, sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup ettiği Mainz 05 karşısında kazanarak düşme potasından kurtulma şansı yakalayacak. 

Mainz 4 Haftadır Kaybetmiyor 

Almanya Bundesliga’nın son 4 haftasından 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran ve düşme hattından kurtulan Mainz 05, Bundesliga’ya sıkı sıkı tutundu. İlk 27 haftada ilk kez 4 maçta mağlubiyeti bulunmayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Arminia Bielefeld karşısında galibiyeti kaçırsa da, 1-1’lik skorda iyi bir sonuç oldu. 2 puan üzerinde yer aldığı Köln ile deplasmanda zorlu bir sınav verecek olan Bo Svensson ve öğrencileri, 4 maçtır rakibinin çok üzerinde bir performans ortaya koyuyor.