CANLI İZLE Konyaspor – Galatasaray

Süper Lig 17. haftasında Galatasaray kritik virajda. Aslan, Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Zorlu sınavda Galatasaray’da tek hedef galibiyet… İşte Konyaspor Galatasaray maçı öncesi istatistik ve detaylar...

CANLI İZLE Konyaspor – Galatasaray

Süper Lig 17. haftasında Konyaspor Galatasaray maçı sahne alıyor. Konyaspor Galatasaray maçı Bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Peki Konyaspor, Galatasaray maçı şifresiz mi? İşte tüm detaylar...

Maç öncesi iki takımın Süper Lig'deki istatistiklerine bakılacak olursa; Galatasaray son 5 maçında performans düşüklüğü yaşıyor. 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Galatasaray Süper Lig’de 30 puanla 3. Sırada yer alıyor.

Ev sahibi Konyaspor’un ise yüzü gülmüyor. Süper Lig'deki son 5 maçına bakıldığında 3 mağlubiyet, 1 beraberlik 1 de galibiyet alan Konyaspor Süper Lig’de 19 puanla 13. Sırada yer alıyor.

Galatasaray’ın Konyaspor sınavı zirve açısında kritik önem taşıyor.

Terim yok, 7 eksik var

Galatasaray’da can sıkan durum bitmiyor. Fatih Terim bu maçta da yer almayacak. Ancak bu maç sonunda cezasını tamamlamış olacak ve gelecek hafta takımının başında yer alacak.

Sakat ve cezalılar

Galatasaray’da sakat ve cezalı oyuncular da diğer yandan can sıkmaya ve takımı zora sokmaya devam ediyor.

Takımda sakatlıkları olan Oghenekaro Etebo, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao ile yılbaşı kutlamasında elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanan ve hastanede tedavi edilen Omar Elabdellaoui, Konyaspor karşısında forma şansı bulamayacak.

Kırmızı kart cezalısı Emre Kılınç ile sarı kart cezalıları Arda Turan ve Marcao da Konyaspor karşısında takımını yalnız bırakıyor.

Peki Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Konyaspor Galatasaray maçı saat 19.00’da başlıyor. Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanan Konyaspor Galatasaray maçı şifresiz izleyebilmek için bein sports 1 aboneliği gerekiyor. Maçta Arda Kardeşler düdük çalıyor.

Galatasaray sınavı geçerse zirveye ortak

Konyaspor Galatasaray maçında Galatasaray sahadan 3 puanla galip ayrılması durumunda zirvede yer alacak.

İlk 11'ler

Konyaspor(Muhtemel): Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Shengelia, Hadziahmetovic, Jevtovic, Daci, Chikalleshi, Kravets.

Galatasaray: Okan - Linnes, Luyindama, Donk, Saracchi - Taylan, Belhanda - Emre Akbaba, Ömer Bayram, Oğulcan - Diagne