Konyaspor – Kayserispor Canlı maç izle

Konyaspor ile Kayserispor, Türkiye Süper Lig 35.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Konyaspor – Kayserispor Canlı maç izle

Konyaspor ile Kayserispor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Konyaspor – Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Konyaspor – Kayserispor maçı sakat ve cezalılar

Konyaspor: Marin Anicic (Sakat), Alper Uludağ (Sakat), Marko Jevtovic (Sakat)

Kayserispor: İlhan Parlak (Sakat), Gustavo Campanharo (Sakat), Ömer Uzun (Sakat)

Konyaspor – Kayserispor maçı muhtemel 11’ler…

Konyaspor: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Shengelia, Milosevic, Zymer Bytyqi, Kravets, Cikalleshi

Kayserispor: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Aziz Behich, Attamah, Avramovski, Aaron Lennon, Pedro Henrique, Karlo Muhar, İlhan Parlak

Konyaspor – Kayserispor iddia oranları

Konyaspor: 1.85

Beraberlik: 2.90

Kayserispor: 3.00

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.52

Konyaspor Mağlubiyetle Döndü

Konyaspor, İlhan Palut yönetiminde 10 maçta 2. Yenilgisini aldı. Kasımpaşa, Ankaragücü beraberlikler ve Alanyaspor, Erzurumspor galibiyetleriyle 4 maçtan yenilgisiz çıkmayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Rakip kalede tek etkili olduğu pozisyonda golü bularak skoru 1-1’e getirmeyi başaran Konyaspor, maç boyunca mağlubiyetin sinyallerini verdi. Hem skor hem de performans olarak ağır bir yenilgi alan ev sahibi, toparlanmak istiyor.

Kayserispor Gol Yollarında Etkisiz

Kayserispor’da küme düşme tehlikesi Hamza Hamzaoğlu yönetiminde devam ediyor. 3 hafta önce teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yeni hocasıyla 3 maçtan sadece 2 puan topladı. 33 puanla 18. Sırada yer alan Kayserispor cephesinde, hücum hattı oldukça etkisiz. 24 golle ligin en kötü gol istatistiğine sahip olan konuk ekip, son olarak geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile evinde karşı karşıya gelirken, 1-0 mağlup oldu.