Lazio - Borussia Dortmund CANLI İZLE

Lazio ile Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde İtalya'da karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Lazio - Borussia Dortmund CANLI İZLE

Lazio ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi F Grubu 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacağı maçta hakem Clement Turpin düdük çalacak.

Lazio Borussia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22.00'de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Lazio - Borussia Dortmund maçı öncesi istatistikler

Lazio: Defansa dayalı İtalyan futbolunun aksine seyir zevki yüksek mücadelelere imza atan Lazio, bu sezona kötü başlayan ekipler arasında yer alıyor. 4 maçta sadece 1 kez galip gelebilen Lazio'nun çok gol yiyor olması en büyük dezavantajı olarak görülüyor.

Dortmund: Alman futbolunun iki büyük temsilcisinden biri olan Borussia Dortmund, genç yıldız Haland'ın katkısıyla daha hızlı bir futbol oynamaya başladı. Ligdeki 4 maçın 3'ünü kazanan sarı siyahlı ekip, son maçta Haland'ı dinlendirmek istedi ancak kilidi açamayınca Norveçli yıldızını son dakikalarda oyuna sürdü ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Dortmund, güçlü rakibi karşısında 3 puan alarak iyi başlamak istiyor.

Lazio - Borussia Dortmund maçı sakat ve cezalı oyuncular

Lazio: Felipe Caicedo (Şüpheli), Stefan Radu (Sakat), Senad Lulic (Sakat), Sylvio Proto (Sakat), Bastos Quissanga (Sakat), Denis Vavro (Sakat), Gonzalo Escalante (Şüpheli), Manuel Lazzari (Sakat), Denis Vavro (Diğer)

Borussia Dortmund: Emre Can (Cezalı), Lukasz Piszczek (Şüpheli), Marcel Schmelzer (Sakat), Nico Schulz (Sakat), Thorgan Hazard (Sakat), Manuel Akanji (Sakat), Dan-Axel Zagadou (Sakat)

Lazio - Borussia Dortmund iddia oranları

Lazio: 3.20
Beraberlik: 3.50
Dortmund: 1.70
2,5 gol üstü: 2.20
2,5 gol altı: 1.40