Leeds United – Chelsea Canlı maç izle

Leeds United ile Chelsea, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 15:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Leeds United – Chelsea Canlı maç izle

Leeds United ile Chelsea İngiltere Premier Lig 28.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Kevin Friend düdük çalacak.

Leeds United –Chelsea maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 15:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Leeds United –Chelsea maçı muhtemel 11’ler…

Leeds United: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Pascal Struijk, Alioski, Stuart Dallas, Helder Costa, Mateusz Klic, Kalvin Philips, Jack Harrison, Bamford

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Pulusic, Mason Mount, Abraham, Timo Werner

Leeds United –Chelsea maçı sakat ve cezalılar

Leeds United: Pablo Hernandez (Şüpheli), Gaetano Berardi (Sakat), Adam Forshaw (Sakat), Pascal Struijk (Şüpheli)

Chelsea: Thiago Silva (Sakat), Tammy Abraham (Sakat)

Leeds United –Chelsea iddia oranları

Leeds United: 3.75

Beraberlik: 3.40

Chelsea: 1.52

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Leeds United Düşüşte

Leeds United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları West Ham deplasmanından elleri boş döndüler. Rakibine 2-0 mağlup olan Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece Southampton karşısında kazanabildi. Son haftalarda ciddi bir düşüşe geçtiler. Bu hafta iç sahada Chelsea’yi konuk edecek Leeds United’ta Gaetano Berardi’nin sakatlığı var.

Chelsea 9 Maçtır Kaybetmiyor

Chelsea, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Chelsea’yi 2-0 ile geçmeyi başardılar. Galibiyeti getiren goller, Ben Godfrey (kk) ve Jorginho’dan geldi. Premier Lig’de üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Tuchel’in öğrencileri, 40 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Tuchel’in göreve gelişinden sonra deplasmanda 4 maça çıkan Chelsea, bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu hafta Chelsea’de önemli bir eksik bulunmuyor.