CANLI İZLE Leicester City Brentford

İngiltere Premier Lİg maçında Leicester City ile Brentford karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Leicester City Brentford maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Leicester City Brentford

İngiltere Premier Lİg maçında Leicester City ile Brentford kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Leicester City Brentford maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Leicester City Brentford maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Leicester City Brentford - Resim : 1

Leicester City-Brentford maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'de başlayan müsabaka S Sport üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Leicester City-Brentford canlı izle

İşte Leicester City Brentford maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Leicester City-Brentford sakat ve cezalılar

Leicester City: Jamie Vardy ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Timothy Castagne ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Ryan Bertrand (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Jonny Evans (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Danny Ward (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Brentford: Josh Dasilva (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

Leicester City-Brentford iddia oranları

Leicester City: 1.86

Beraberlik: 3.00

Brentford: 3.00

2,5 gol üstü: 1.69

2,5 gol altı: 1.73

CANLI İZLE Leicester City Brentford - Resim : 3

 DİĞER BİLGİLER

-Brentford ile oynadığı son beş lig maçının dördünü kazanan Leicester (1B), daha önceki 16 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (3G 7B 6M).

-Leicester'a konuk olduğu 10 lig maçının sadece birini kaybeden Brentford (4G 5B), Eylül 1992'deki golsüz eşitlikten bu yana rakibini ilk kez ziyaret edecek.

-Premier Lig'deki son iki maçını kazanan Brentford, daha önceki 14 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakaladı (2G 2B 10M).

-Bu sezon Premier Lig'de attığı gollerin en büyük bölümünü duran top organizasyonları -sonucunda kaydeden takım Brentford (%50; 16/32); yediği gollerin en büyük bölümünü bu şekilde kalesinde gören ekip ise Leicester (%47; 21/45).

-Premier Lig'de görev yaptığı son beş maçta yedi gol atan Brentford forveti Ivan Toney, daha önceki 19 karşılaşmada dört gol sevinci yaşamıştı.