Leicester City – Manchester City Canlı maç izle

Leicester City ile Manchester City, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Leicester City – Manchester City Canlı maç izle

Leicester City ile Manchester City İngiltere Premier Lig 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Paul Tierney düdük çalacak.

Leicester City –Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Leicester City –Manchester City maçı sakat ve cezalılar

Leicester City: Wes Morgan (Şüpheli), Cengiz Ünder (Sakat), James Justin (Sakat), Harvey Barnes (Sakat)

Leicester City –Manchester City maçı muhtemel 11’ler…

Leicester City: Schmeichel, Ricardo Pereira, Wilfred Ndidi, Evans, Castagne, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, Praet, Iheneacho, Vardy

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Mendy, İlkay, Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, Mahrez, Sterling, Agüero

Leicester City –Manchester City iddia oranları

Leicester City: 4.25

Beraberlik: 3.50

Manchester City: 1.45

2,5 gol üstü: 1.60

2,5 gol altı: 1.80

Leicester City’de Moraller Yerinde

Leicester City’de moraller yerinde. Milli maç arasından önce oynadıkları son lig maçında, King Power’da Sheffield United’ı 5-0 ile geçtiler. Bir önceki hafta ise Brighton deplasmanında kazanmışlardı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Brendan Rodgers’ı ekibi, 56 puan ile 3. Sırada yer alıyor. FA Cup’ta ise Manchester United’ı elemeyi başaran Leicester City, yarı finale yükselmeyi başarmıştı. Bu hafta Premier Lig’de lider Manchester City ile karşılaşacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Leicester City, 6-2 kazanmayı başarmıştı. Leicester City’de Harvey Barnes, Cengiz Ünder ve James Maddison’n sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City Şampiyonluğa Koşuyor

Manchester City, bildiğimiz gibi Premier Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. Bu sezon Premier Lig’de sadece 5 kez mağlup oldular. 15 maçlık galibiyet serileri, Manchester derbisinde sona ermişti. Manchester United mağlubiyetinin ardından, önce Southampton’ı ardından ise Fulham’ı farklı geçtiler. En yakın takipçisi Manchester United’ın 14 puan önünde liderliğini sürdüren Guardiola’nın öğrencileri, şampiyonluk için artık haftalar sayıyor. Bu hafta Leicester City’e konuk olacak Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor.