Leipzig – Bayern Münih Canlı izle

Leipzig ile Bayern Münih Almanya Bundesliga 27. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:30’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Leipzig – Bayern Münih Canlı izle

Leipzig ile Bayern Münih Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Leipzig – Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Leipzig – Bayern Münih maçı sakat ve cezalılar

Leipzig: Kevin Kampl (Cezalı), Marcel Halstenberg (Sakat), Konrad Laimer (Sakat), Dayot Upamecano (Şüpheli), Angelino (Sakat), Dominik Szoboszlai (Sakat)

Bayern Münih: Jerome Boateng (Cezalı), Douglas Costa (Sakat), Robert Lewandowski (Sakat), Corentin Tolisso (Sakat), Alphonso Davies (Cezalı)

Leipzig – Bayern Münih maçı muhtemel 11’ler…

Leipzig: Gulacsi, Willi Orban, Ibrahima Konate, Klostermann, Mukiele, Benjamin Henrichs, Nkunku, Justin Kluivert, Emil Forsberg, Olmo, Poulsen

Bayern Münih: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Niklas Süle, Bouna Sarr, Benjamin Pavard, Kingsley Coman, Leroy Sane, Douglas Costa, Joshua Kimmich, Joshua Zirkzee, Thomas Müller

Leipzig – Bayern Münih iddia oranları

Leipzig: 2.40

Beraberlik: 3.20

Bayern Münih: 2.10

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.10

Leipzig Yakın Takipte

Almanya Bundesliga’da haftalardır lider Bayern Münih’in yakın takibinde olan Leipzig, 8 maçlık yenilmezlik serisiyle 27. Haftada Münih karşısına çıkacak. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan Julian Nagelsmann ve öğrencileri, en yakın rakibini evinde konuk etme avantajına sahip. Son 8 haftadan 7 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başaran ev sahibi, 26 hafta sonunda ligin en az gol yiyen takımı olmayı başardı. Savunma tedbirini elden bırakmayan Leipzig, sezonun ilk yarısında rakibi ile 3-3 berabere kalmıştı. Lewandowski’nin yokuluğunda Leipzig’in hedefi galibiyet.

Bayern Münih Cephesinde Önemli Eksik

Almanya Bundesliga’nın 26. Haftasında Stuttgart’ı 4-0 mağlup etmeyi başaran ve Milli araya en yakın rakibinin 4 puan üzerinde lider olarak gitmeyi başaran Bayern Münih, 4’te 4 yaparak araya çok moralli gitse de, Milli takımda sakatlanan Lewandowski’nin yokluğu konuk ekibe güç kaybettirdi. 35 golle Bundesliga tarihine geçecek bir performans sergileyen Polonya’lı golcü, sahalardan en az 1 ay uzak kalacak. Hücum hattında önemli ölçüde güç kaybeden Hansi Flick ve ekibi, golcüsünden yoksun ilk ve en zorlu sınavını Leipzig karşısında verecek. Kaybetmesi halinde liderliği tehlikeye atacak olan Münih, deplasmanda galibiyetlerine devam etmek istiyor.