Lens - Lyon Canlı maç izle

Lens ile Lyon, Fransa Lig 1 maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Lens - Lyon Canlı maç izle

Lens ile Lyon Fransa Lig 1 31. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Benoit Millot düdük çalacak.

Lens- Lyon maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Lens - Lyon maçı sakat ve cezalı oyuncular

Lens: Facundo Medina (Cezalı)

Lyon: Djamel Benlamri (Sakat), Houssem Aouar (Sakat)

Lens - Lyon maçı muhtemel 11’ler…

Lens: Louis Leca, Steven Fortes, Jonathan Gradit, Clement Michelin, Haidara, Yannick Cahuzac, Seko Fofana, Oumar Doucoure, Ismael Boura, David Costa, Florian Sotoca

Lyon: Anthony Lopes, Marcelo, Sinaly Diomande, Leo Dubois, Maxence Caqueret, Lucas Paqueta, Bruno, Mathis Cherki, Depay, Maxwell Cornet, Ekambi

Lens- Lyon iddia oranları

Lens: 3.30

Beraberlik: 3.40

Lyon: 1.62

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.00

Lens 5. Sıraya Yükseldi

Strasbourg deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Franck Haise ve öğrencileri, Ligue 1’in son 9 haftasından namağlup çıkmayı başarırken, 4 galibiyet, 5 beraberlik ev sahibi 5. Sıraya kadar taşıdı. 30 haftada 46 gol atmayı başaran Lens, ligin en golcü takımları arasında yer almasa da, ev sahibi 25 maçta rakip fileleri havalandırdı. İlk 5 sıranın en dikkat çekici takımı olarak yoluna devam eden Lens, sezonun ilk yarısında 3-2 mağlup olduğu Lyon’u evinde konuk edecek. Sezonun ilk yarısında da rakibine kolay galibiyet şansı vermeyen ev sahibi, bu haftada kolay lokma olmayacağını 9 maçlık seriyle ispatladı.

Lyon Derbiden Mağlup Ayrıldı

Lyon derbi sınavından hezimetle ayrıldı. Fransa Ligue 1’in 30. Haftasında ezeli rakibi PSG’yi evinde konuk eden Rudi Garcia ve öğrencileri, ilk 50 dakikanın büyük bir bölümünü kendi ceza sahası içerisinde geçirirken, son 40 dakikaya 4-0 geride giren Lyon, Slimani ve Cornet’in gollerine rağmen farklı mağlubiyetten kurtulamadı. Ligue 1’de lider olma şansını değerlendiremeyen konuk ekip, son 9 haftaya girilirken, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Lyon, Lens deplasmanında tekrar vites yükseltmek istiyor.