Levante - Athletic Bilbao Canlı maç izle

Athletic Bilbao ve Levante Kral Kupası maçında karşı karşıya gelmişti, maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Levante ile Athletic Bilbao, İspanya Kral Kupası Yarı Final Rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Tivibu Spor 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Levante - Athletic Bilbao Canlı maç izle

Levante ile Athletic Bilbao İspanya Kral Kupası Yarı Final Rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Carlos Del Cerro Grande düdük çalacak.

Levante - Athletic Bilbao maçı muhtemel 11’ler…

Levante: Aitor, Tono, Coke, Jorge Miramon, Rober, Melero, Jose Campana, Morales, Ruben Rochina, Dani Gomez, Roger

Athletic Bilbao: Aıago Herrerin, Ander Capa, Yeray Alvarez, YuriBerchiche, Inigo Cordoba, Unai Nunez, Ohian Sancet, Iker Muniain, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

Levante - Athletic Bilbao maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Levante - Athletic Bilbao maçı sakat ve cezalılar

Levante: Jose Campana (Sakat), Sergio Postigo (Sakat), Nemanja Radoja (Sakat), Gonzalo Melero (Sakat)

Levante - Athletic Bilbao iddia oranları

Levante: 3.00

Beraberlik: 3.10

Athletic Bilbao: 1.80

2,5 gol üstü: 1.65

2,5 gol altı: 1.75

Levante’de Hedef Final

Levante, son haftalarda La Liga’da kolay kolay kaybetmiyor.  Son 9 lig maçında sadece Osasuna’ya mağlup olmuşlardı. Geçtiğimiz hafta içi Bilbao ile Kral Kupası’nda karşılaşan Levante, avantajlı bir sonuç almayı başardı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Paco Lopez’in öğrencileri, ligde ise Bilbao ile yine 1-1 berabere kaldı. Bu kez Kral Kupası rövanş maçında Bilbao’yu konuk edecekler. İlk maçtan 1-1’lik beraberlik ile dönen Levante, final için avantajlı durumda. Levante’de bu hafta Enis Bardhi ve Nemanja Radoja’nın sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao Avantajı Kaptırdı

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta Kral Kupası’nda konuk ettiği Levante ile 1-1 berabere kaldı. Daha iyi oynayan taraf Bilbao idi ama bir türlü 2. Golü bulamadılar. Levante’ye karşı şanssız bir maç çıkarttılar ve avantaj Levante’ye geçti. Hafta sonu ise yine Levante ile karşılaşan Bilbao, bu kez rakibine La Liga’da konuk oldu. Bu maçta 1-1’lik beraberlik ile sonuçlandı. Bilbao’nun turu geçebilmesi için her türlü galibiyet ya da 2-2 ve üzerinde beraberlikler alması gerekiyor.