CANLI İZLE Mainz Stuttgart

Almanya Bundesliga maçında Mainz ile Stuttgart karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Mainz Stuttgart maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Mainz Stuttgart

Almanya Bundesliga maçında Mainz ile Stuttgart kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Mainz Stuttgart maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Mainz-Stuttgart maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Mainz-Stuttgart canlı izle

İşte Mainz Stuttgart maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Mainz-Stuttgart sakat ve cezalılar

Mainz: Jerry St. Juste ( Sakatlık - Omzundan sakat), Delano Burgzorg ( Sakatlık - Kalp Problemi), Alexander Hack (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Lee Jae-Sung ( Sakatlık - Adale Problemi), Aaron Martin (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Stuttgart: Nikolas Nartey ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Daniel Didavi (Sakatlık - Aşil Tendonu Sakatlığı), Silas Katompa ( Sakatlık - Omzundan sakat), Naouirou Ahamada ( Sakatlık - Ayak Parmağından Sakat), Mohamed Sankoh (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Atakan Karazor (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Mainz-Stuttgart iddia oranları

Mainz: 1.82

Beraberlik: 3.20

Stuttgart: 3.30

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.71

OPTA'YA GÖRE;

Stuttgart’ın Bundesliga’ya geri döndüğü 2020’den bu yana puan kaybetmeden en fazla karşılaştığı rakibi Stuttgart (3G).

Bundesliga’daki son altı maçının dördünü kaybeden Mainz (1G 1B), bu dönemde sadece Hertha ve Bielefeld’den (5’er mağlubiyet) daha az mağlubiyet aldı.

Bundesliga’nın ikinci yarısında iç sahada en yüksek galibiyet oranına (4G 1M; %80) ve puan ortalamasına (2.4 puan) sahip olan takım Mainz.

Bundesliga’daki son yedi dış saha maçını kazanamayan Stuttgart (3B 4M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son 2018/19 sezonunda yaşadı (11 maç).

Stuttgart’ın Bundesliga’da Mainz’a attığı son üç golün asistini yapan Orel Mangala, en üst ligde karşılaştığı diğer rakiplerine karşı aynı sayıda gol pası verdi (3).