Manchester City – Leeds United Canlı maç izle

Manchester City ile Leeds United, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 14:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Manchester City – Leeds United Canlı maç izle

Manchester City ile Leeds United İngiltere Premier Lig 31.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Manchester City –Leeds United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 14:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Manchester City –Leeds United maçı sakat ve cezalılar

Leeds United: Adam Forshaw (Sakat)

Manchester City –Leeds United maçı muhtemel 11’ler…

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Mendy, İlkay, Rodrigo, Bernardo Silva, Mahrez, Sterling, Agüero

Leeds United: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Pascal Struijk, Alioski, Stuart Dallas, Helder Costa, Mateusz Klic, Kalvin Philips, Jack Harrison, Bamford

Manchester City –Leeds United iddia oranları

Manchester City: 1.20

Beraberlik: 4.75

Leeds United: 5.75

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.35

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund’u konuk eden Manchester City, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon finale ayak basmaları yüksek ihtimallerden biri. Öte yandan Premier Lig’de de bu sezon çok etkililer ve şampiyonluğun en büyük adayılar. Üst üste 3 maçtır kazanan Manchester City’nin bu hafta Leeds United karşısında da kazanması bekleniyor.

Leeds United 3 Maçtır Kaybetmiyor

Leeds United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elland Road’ta konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-1 mağlup ettiler. Haftayı 3 puan ile kapatan Leeds United, son 3 maçta 7 puan topladı. Bu sezon Marcelo Bielsa ile yolları ayırmayı planlayan Leeds United, kalan haftalarda maksimum puan toplama peşinde. Özellikle Leeds United’ın önümüzdeki 3 maçlık fikstürü oldukça zor. Manchester City, Liverpool ve Manchester United ile arka arkaya maçlar oynayacaklar.