Manchester United – Brighton Canlı maç izle

Manchester United ile Brighton, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Manchester United – Brighton Canlı maç izle

Manchester United ile Brighton İngiltere Premier Lig 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Mike Dean düdük çalacak.

Manchester United –Brighton maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Manchester United –Brighton maçı sakat ve cezalılar

Manchester United: Juan Mata (Şüpheli), Phil Jones (Sakat), Anthony Martial (Şüpheli), Marcus Rashford (Şüpheli), Mason Greenwood (Şüpheli)

Brighton: Adam Webster (Sakat), Solomon March (Sakat), Florin Andone (Şüpheli), Tariq Lamptey (Sakat)

Manchester United –Brighton maçı muhtemel 11’ler…

Manchester United: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Tuanzebe, Harry Maguire, Alex Telles, Fred, McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cavani

Brighton: Mat Ryan, Joel Veltman, Ben White, Lewis Dunk, Dan Burn, Bissouma, Aaron Connoly, Pascal Grob, Dale Stephens, Trossard, Maupay

Manchester United –Brighton iddia oranları

Manchester United: 1.50

Beraberlik: 3.30

Brighton: 4.00

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

Manchester United Favori Taraf

Manchester United, milli maç arasından önceki hafta, West Ham’ı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Manchester City galibiyetinin ardından West Ham karşısında da kazanan Kırmızı Şeytanlar, 2. Sıradaki yerini koruyor. Öte yandan Premier Lig’de üst üste 9 maçtır yenilgi yüzü görmüyorlar. Lider Manchester City’nin 14 puan gerisinde bulunan Manchester United, bu hafta Brighton karşısında maçın net favorisi. Manchester United’ta Phil Jones kadroda yer almıyor.

Brighton Moralli

Brighton’da moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Newcastle United’ı konuk eden Brighton, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Etkili futbolunu net bir galibiyet ile süsleyen Graham Potter’ın öğrencileri, bir önceki hafta ise Southampton’ı deplasmanda 2-1 ile geçmişti. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Brigton, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta Brighton’da Solomon March, Tarıq Lamptey ve Adam Webster sakat olan isimler.