Metz - Lille Canlı maç izle

Metz ile Lille, Fransa Lig 1 maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Metz - Lille Canlı maç izle

Metz ile Lille Fransa Lig 1 32.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Clement Turpin düdük çalacak.

Metz- Lille maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Metz - Lille maçı sakat ve cezalı oyuncular

Metz: John Boye (Cezalı), Vincent Pajot (Sakat), Manuel Cabit (Sakat), Ibrahima Niane (Sakat), Warren Tchimbembe (Sakat)

Lille: Mehmet Zeki Çelik (Sakat), Yusuf Yazıcı (Sakat), Thiago Djalo (Cezalı)

Metz - Lille maçı muhtemel 11’ler…

Metz: Caillard, John Boye, Dylan Bronn, Matthieu Udol, Habib Maiga, Boubakar Lenny Lacroix, Pape Sarr, Victorien Angban, Farid Boulaya, Leya Iseka, Vagner Gonçalves

Lille: Mike Maignan, Domagoj Bradaric, Soumare, Reinildo Mandava, Sven Botman, Boubakary Soumare, Renato Sanches, Jonathan Bamba, Xeka, Timothy Weah, Luiz Araujo

Metz- Lille iddia oranları

Metz: 4.25

Beraberlik: 3.00

Lille: 1.55

2,5 gol üstü: 2.05

2,5 gol altı: 1.45

Metz Hedeflerini Kaybediyor

Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de Monaco’ya 4-0 mağlup olan Metz, 90 dakika boyunca savunmada vasat bir oyun anlayışı ortaya koyarken, ev sahibi son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Hafta içi ise Monaco ile Fransa Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelen Frederic Antonetti ve öğrencileri, 120 dakikalık zorlu mücadeleden penaltı atışları sonunda mağlup ayrılırken, son haftalarda ev sahibi 2 hedefini de kaybetti. Ligue 1’de ilk 6 savaşından kopan ve kupadan eli boş dönen Metz, zor günler geçiriyor.

Şampiyonluğun Güçlü Adayı Lille

Lille zorlu PSG deplasmanından 3 puanla çıkarak, şampiyonluğun en güçlü adayı benim dedi. Ligue 1’in yeni liderini belirleyecek mücadelede Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’ten yoksun olan konuk ekip, savunmada zor anlar yaşasa da, David’in golüyle zafere ulaşarak PSG’nin 3 puan üzerine çıkarak son 7 haftaya lider girdi. 2-1’lik şok Nimes mağlubiyetini dev bir zaferle telafi eden Lille, bu kritik sınavın ardından zor günler geçiren Metz karşısında hata yağmak istemeyen Christophe Galtier ve öğrencileri, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürmek istiyor.