Monaco - Dijon Canlı maç izle

Monaco ile Dijon, Fransa Lig 1 maçında karşı karşıya geliyor. Saat 18:05’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Monaco - Dijon Canlı maç izle

Monaco ile Dijon Fransa Lig 1 32.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Aurellien Petit düdük çalacak.

Monaco- Dijon maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:05’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Monaco- Dijon maçı muhtemel 11’ler…

Monaco: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Guillermo Maripan, Djibril Sidibe, Fabregas, Aleksandr Golovin, Youssouf Fofana, Kevin Volland, Ben Yedder

Dijon: Anthony Racioppi, Sacha Boey, Senou Coulibaly, Bruno Ecuele, Glody Muzinga, Sammaritano, Jordan Marie, Amalfitano, Ndong, Moussa Konate, Bersant Celina

Monaco - Dijon maçı sakat ve cezalı oyuncular

Monaco: Ruben Aguilar (Sakat), Willem Geubbels (Sakat), Sofiane Diop (Sakat)

Dijon: Roger Assale (Sakat), Eric Ebimbe (Sakat)

Monaco- Dijon iddia oranları

Monaco: 1.10

Beraberlik: 5.25

Dijon: 8.50

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.30

Monaco Dolu Dizgin 

Monacoi Milli aradan galibiyetle dönerek liderlik takibini sürdürdü. Lille ve PSG’nin karşı karşıya geldiği haftada Metz’i 4-0 mağlup eden ev sahibi, liderin 4 puan gerisinde yoluna devam ederken, 2. Sıradaki PSG ile aynı pauan sahip oldu. Saint Etienne deplasmanında 4-0 kazandıktan sonra evinde konuk ettiği Metz’i 4-0 mağlup etmeyi başaran Monaco, muazzam bir hücum performansıyla 2’de 2 yaparken, son 3 haftalık periyotta ise sadece lider ile 0-0 berabere kaldı. 270 dakikadır kalesinde gole izin vermeyen ev sahibi karşısında gol atmak zorlaşırken, Monaco golcülerine engel olmakta güç. 

Dijon’da Umutlar Tükeniyor 

Dijon, Fransa Ligue 1’in son 11 haftasını mağlup tamamlarken, son 14 haftadan ise 3 beraberlikle 3 puan toplayabildi ve hem ligin genelinde hem de son 14 haftalık periyotta en zayıf performansı sergiledi. Son olarak Marsilya’ya deplasmanda 2-0’lık skorla teslim olan David Linaers ve ekibi, son 2 haftada skor üretmedi. Bitime 7 hafta kala en az 15 puana ihtiyacı olan konuk ekip, 31 haftadan 15 puan toplarken, ligde kalma umutlarını büyük ölçüde kaybetti ve işini mucizelere bıraktı.