Montpellier - Marsilya Canlı maç izle

Montpellier ile Marsilya, Fransa Lig 1 maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Montpellier - Marsilya Canlı maç izle

Montpellier ile Marsilya Fransa Lig 1 32.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Jerome Brisard düdük çalacak.

Montpellier- Marsilya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Montpellier - Marsilya maçı sakat ve cezalı oyuncular

Montpellier: Teji Savanier (Sakat)

Marsilya: Yuto Nagatomo (Sakat), Jordan Amavi (Sakat), Valentin Rongier (Sakat)

Montpellier - Marsilya maçı muhtemel 11’ler…

Montpellier: Jonas Omlin, Daniel Congre, Arnaud Souquet, Vitorino Hilton, Louis Cozza, Salomon Sambia, Keagan Dolly, Joris Chotard, Florent Mollet, Petar Skuletic, Gaetan Laborde

Marsilya: Mandanda, Lucas Perrin, Christopher Rocchia, Leonardo Balerdi, Amavi, Pape Gueye, Mickael Cuisance, Kevin Strootman, Boubacar Kamara, Valere Germain, Nemanja Radonjic

Montpellier- Marsilya iddia oranları

Montpellier: 2.25

Beraberlik: 3.00

Marsilya: 2.30

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Montpellier 9 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de kalesinde gördüğü 50 golle en zayıf savunma performanslarından birini sergilemesine karşın, son 9 haftadan namağlup çıkmayı başaran Montpellier, son 7 haftaya 8. Sırada girerken, ilk 6 iddiasını sürdürüyor. Milli ara dönüşü Angers deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Michel Der Zakarian ve öğrencileri, son 9 haftadan 5. Beraberliğini alırken, geri kalan 4 maçını kazandı. En yakın rakibi Marsilya ile evinde karşılaşacak olan ekip, 6. Sıra için iç saha avantajına sahip. Montpellier takımında Mavididi, Delort ve Laborde son haftalarda iyi hücum performansları sergiliyor.

Marsilya Galibiyetle Döndü

Fransa Ligue 1’in 31. Haftasında ligin en zayıf halkası Dijon’u evinde konuk eden Marsilya, savunmacıların golleriyle kazanırken, 3-0’lık Nice mağlubiyetinin ardından 2-0’lık farklı galibiyet konuk ekibi toparladı. Jorge Sampaoli’nin göreve gelişiyle birlikte 4 maçtan 3 galibiyetle çıkmayı başaran 6. Sıradaki yerini koruyan Marsilya takımı Sampaoli önderliğinde gelişme kaydediyor. Marsilya hem oyun olarak hem de skor tabelasındaki etkisini arttırdı. Konuk ekip son 7 haftaya girilirken en yakın rakibinden puan almak istiyor.