Newcastle – Tottenham Canlı maç izle

Newcastle ile Tottenham, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:05’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Newcastle – Tottenham Canlı maç izle

Newcastle ile Tottenham İngiltere Premier Lig 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Craig Pawson düdük çalacak.

Newcastle –Tottenham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:05’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Newcastle –Tottenham maçı sakat ve cezalılar

Newcastle: Callum Wilson (Şüpheli), Martin Dubravka (Şüpheli), Fabian Schar (Sakat), Allan Saint-Maximin (Şüpheli), Isaac Hayden (Sakat)

Tottenham: Matt Doherty (Şüpheli), Ben Davies (Şüpheli)

Newcastle –Tottenham maçı muhtemel 11’ler…

Newcastle: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Lascelles, Jamal Lewis, Joseph Willock, Jeff Hendrick, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Dwight Gayle

Tottenham: Lloris, Serge Aurier, Alderweireld, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Ndombele, Gareth Bale, Son, Kane

Newcastle –Tottenham iddia oranları

Newcastle: 2.50

Beraberlik: 3.10

Tottenham: 2.00

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Newcastle United 6 Maçtır Kazanamıyor

Newcastle United’ta moraller bozuk. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan bir Newcastle United var. Milli maç arasından önceki hafta Brighton’a konuk olan Newcastle United, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Steve Bruce’un ekibi, 28 puan ile 17. Sırada yer alıyor. Düşme hattındaki Fulham’ın sadece 2 puan üzerindeler. Tottenham maçı öncesinde Newcastle United’ta Isaac Hayden ve Fabian Schar’ın sakatlıkları var.

Tottenham Favori

Tottenham, milli maç arasından önceki haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Aston Villa deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Villa Park’tan 3 puan ile ayrılan Jose Mourinho’nun ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı. İlk 6’nın içinde yer alıyorlar ve Şampiyonlar Ligi potasına girebilmek için 3 puan uzaklıktalar. Bu hafta Newcastle United karşısında da maçın favorisiler. Tottenham’da bu hafta Matt Doherty’nin oynaması beklenmiyor.