Olympiakos - Marsilya Canlı izle

Olympiakos ile Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Olympiakos - Marsilya Canlı izle

Olympiakos ile Marsilya, Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.

Olympiakos - Marsilya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22.00'de başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Olympiakos - Marsilya maçı öncesi istatistikler

Olympiakos: Olympiakos ile Marsilya, Avrupa kupalarında UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçıyla beşinci kez bir araya gelecek. Daha önceki dört maçın üçünden Marsilya galip ayrıldı ancak iki ekibin Kasım 2011 Şampiyonlar Ligi'ndeki son karşılaşmasını Yunanistan temsilcisi Olympiakos kazandı.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 14 maçın sadece birini kazanabilen Olympiakos, tek galibiyetini Kızılyıldız ,FK Crvena Zvezda, ile son karşılaşmasında aldı.

Marsilya: Marsilya, Avrupa kupalarında Olympiakos'a konuk olduğu iki karşılaşmadan da galip ayrıldı. Avrupa kupalarında Yunanistan takımlarıyla oynadığı altı maçın sadece birini kaybeden Marsilya, deplasmanda oynadığı üç karşılaşmada mağlubiyet almadı.

Olympiakos - Marsilya maçı sakat ve cezalı oyuncular

Olympiakos: Tiago Silva (Sakat)
Marsilya: Boubacar Camara (Cezalı)

Olympiakos - Marsilya iddia oranları

Olympiakos: 1.95
Beraberlik: 3.00
Marsilya: 3.00
2,5 gol üstü: 1.62
2,5 gol altı: 1.85