Paris St. Germain - Manchester United canlı izle

Paris St. Germain ile Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte gecenin maçı: PSG - Manchester United

Paris St. Germain - Manchester United canlı izle

Paris St. Germain ile Manchester United FC, Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacağı maçta hakem Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak.

Paris St. Germain - Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22.00'de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Paris St. Germain - Manchester United maçı öncesi istatistikler

PSG: Fransız futbolunun tartışmasız bir numarası olan PSG, geçtiğimiz yıl finalde Bayern Münih'e kaybetmiş ve mutlu sona ulaşamamıştı. Bu yıl yine şampiyonluk parolasıyla yola çıkan PSG, ilk maçta İngiltere futbolunun temel taşlarından biri olan Manchester United'ı konuk ediyor.

Manchester United: Dünya futbolunda çok önemli bir yeri olan Manchester United, Alex Ferguson'un ardından üst üste gelen kötü sezonları geride bırakmak istiyor. Kırmızı şeytanlar, güçlü rakibi PSG karşısında deplasmanda yapacağı maçı kazanarak moralli bir başlangıç yapmanın peşinde.

PSG ile Manchester United'ın Avrupa arenasındaki daha önceki tek eşleşmesinde İngiliz ekibi, 2018/19 ikinci turunda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını deplasmanda 3-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Evinde oynadığı son 53 Şampiyonlar Ligi maçında yedi yenilgi alan PSG, bu süreçte hiçbir rakibine iki kere mağlup olmadı. Fransız ekibi, Mart 2019'daki 3-1'lik Manchester United yenilgisinden bu yana oynadığı dört iç saha maçını da kazandı.

2005/06 sezonundan bu yana ilk kez bir Fransız takımıyla Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleşen Manchester United, o sezon karşılaştığı Lille'i iki maçta da mağlup edememişti (1B 1M). Kırmızı Şeytanlar, Fransız takımlarına konuk olduğu son altı grup maçının sadece birini kazanabildi (3B 2M; 2-1 vs Bordeaux).

2012/13 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı 24 iç saha maçını kaybetmeyen PSG (19G 5B), son iç saha yenilgisini Aralık 2004'te CSKA Moskova'dan aldı (1-3).

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği 22 sezonun sadece ikisinde açılış maçını kaybeden Manchester United (13G 7B), 1996/97'de Juventus ve 2015/16'da PSV'ye mağlup oldu. Şu an Kırmızı Şeytanlar'ı çalıştıran Ole Gunnar Solskjaer, Juventus'a kaybedilen karşılaşmada futbolcu olarak bu turnuvadaki ilk maçına çıkmıştı.

Paris St. Germain - Manchester United maçı sakat ve cezalı oyuncular

Paris St. Germain: Juan Bernat (Sakat), Danilo Pereira (Şüpheli), Marco Verratti (Sakat), Julian Draxler (Şüpheli), Leandro Paredes (Sakat), Marquinhos (Şüpheli), Mauro Icardi (Sakat), Thilo Kehrer (Sakat)

Manchester United: Edinson Cavani (Sakat), Phil Jones (Sakat), Harry Maguire (Diğer), Jesse Lingard (Diğer), Eric Bailly (Diğer), Axel Tuanzebe (Şüpheli), Mason Greenwood (Diğer)

Paris St. Germain - Manchester United FC iddia oranları

Paris St. Germain: 1.45
Beraberlik: 4.00
Man. Utd: 4.00
2,5 gol üstü: 2.65
2,5 gol altı: 1.28