PSG - Lille Canlı maç izle

PSG ile Lille, Fransa Lig 1 maçında karşı karşıya geliyor. Saat 18:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

PSG - Lille Canlı maç izle

PSG ile Lille Fransa Lig 1 31. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Benoit Bastien düdük çalacak.

PSG- Lille maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

PSG - Lille maçı sakat ve cezalı oyuncular

PSG: Juan Bernat (Sakat), Alexandre Letellier (Sakat), Marco Verratti (Sakat), Pablo Sarabia (Sakat), Mauro Icardi (Sakat), Thilo Kehrer (Sakat)

Lille: Jeremy Pied (Sakat), Mehmet Zeki Çelik (Sakat)

PSG - Lille maçı muhtemel 11’ler…

PSG: Keylor Navas, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Colin Dagba, Layvin Kurzawa, Leandro Paredes, Draxler, Ruiz-Atil, Neymar, Julian Draxler, Kylian Mbappe

Lille: Mike Maignan, Domagoj Bradaric, Zeki Çelik, Reinildo Mandava, Sven Botman, Boubakary Soumare, Yusuf Yazıcı, Jonathan Bamba, Xeka, Jonathan David, Luiz Araujo

PSG- Lille iddia oranları

PSG: 1.48

Beraberlik: 3.40

Lille: 4.25

2,5 gol üstü: 1.65

2,5 gol altı: 1.75

PSG’den Altın Değerinde 3 Puan

PSG, Fransa Ligue 1’in 30. Haftasında 3 puandan fazlasını aldı. Aynı puana sahip Lyon ile Parc Olympique Lyonnais deplasmanında karşılaşan ev sahibi, Mbappe’nin 2, Di Maria ve Pereira’nın birer golüyle 4-2’lik galibiyete uzandı. Karşılaşmada skor 4-0’a gelene kadar oyunun tüm kontrollerini elinde tutan Pochettino’nun öğrencileri, skorun etkisiyle son dakikalarda daha rahat bir performans ortaya koydu. Lille ile puanını eşitlemeyi başaran PSG, sezonun son 8 haftasına girilirken, en yakın rakibi ile puan farkını açmak istiyor. Ev sahibinde Mbappe ve Di Maria ikilisi çok formda.

Lille Ligin En Az Maç Kaybeden Takımı

Fransa Ligue 1’de 11 haftalık yenilmezlik serisiyle liderliğini sürdürmeyi başaran Lille, Milli ara öncesi düşme hattındaki Nantes ile evinde karşı karşıya gelirken, Lyon ile PSG derbisinin sahne aldığı haftadan 2-1’lik mağlubiyetle çıktı. PSG ile aynı puana gelen Galtier’in öğrencileri, son 8 haftaya girilirken yaptığı büyük hatayı Parc des Princes deplasmanında telafi etmek istiyor. 30 haftada sadece 3 maç kaybeden ve ligin en az mağlup olan takımı olarak yoluna devam eden Lille, son hafta aldığı Nantes mağlubiyetine rağmen hala ligin en dişli takımı. Sakatlığı atlatan ve Milli takımda harika bir performans sergileyen Burak Yılmaz’ın dönüşü konuk ekibin elini güçlendirdi.