Rangers - Galatasaray CANLI İZLE

Rangers ile Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşı karşıya geliyor. Saat 21:45'te başlayan mübasaka teve 2 ve Spor Smart kanallarından canlı olarak yayınlanıyor.

Rangers - Galatasaray CANLI İZLE

Rangers ile Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşı karşıya geliyor.

Rangers- Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45'te başlayan mübasaka teve 2 ve Spor Smart kanallarından canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım daha önce iki kez karşılaştı. İskoçya'daki maç 0-0 berabere tamamlanırken İstanbul'daki maçı Galatasaray 3-2 kazandı.

Rangers, İskoçya Premier Ligi'ndeki son maçında Motherwell'i deplasmanda 5-1 mağlup etti. Galatasaray ise Süper Lig'deki son maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.

Rangers - Galatasaray maçı öncesi istatistikler

Avrupa kupaları tarihinde Rangers ile iki kez karşılaşan Galatasaray, 2000/01 Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleştiği rakibini İstanbul'da 3-2 yendi, İskoçya'dan 0-0'lık beraberlikle döndü.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 18 iç saha maçının (ön elemeler dahil) sadece birini kaybeden Rangers (13G 4B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı (1-3 vs Leverkusen).

Dış sahada çıktığı son Avrupa kupası maçını kazanan Galatasaray (3-1 vs Neftçi), Mart 2013'ten (Braga & Schalke 04) bu yana üst üste iki deplasmandan galibiyetle dönemiyor.