CANLI İZLE Real Betis Ath. Bilbao

İspanya La Liga maçında Real Betis Ath. Bilbao karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD, Spor Smart, S Sport Plus, Bilyoner TV, kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Real Betis Ath. Bilbao maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Real Betis Ath. Bilbao

Real Betis Ath. Bilbao La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD, Spor Smart, S Sport Plus, Bilyoner TV, kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Real Betis Ath. Bilbao maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Real Betis Ath. Bilbao - Resim : 1REAL BETIS ATH. BILBAO MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18.15’ te başlayan müsabaka Smart Spor HD, Spor Smart, S Sport Plus, Bilyoner TV, üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Real Betis Ath. Bilbao canlı izle

İşte Real Betis Ath. Bilbao maçı canlı izleyebileceğiniz link.

İşte Real Betis Ath. Bilbao maçı canlı izleyebileceğiniz link.

REAL BETIS ATH. BILBAO MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Real Betis: C. Bravo, Edgar González, G. Pezzella, Y. Sabaly, Aitor Ruibal, Juanmi, N. Fekir, Sergio Canales, William Carvalho, G. Rodríguez, Willian José

Ath. Bilbao: Unai Simón, Íñigo Martínez, Yeray, Yuri, De Marcos, Mikel Vesga, Álex Berenguer, Muniain, Unai Vencedor, Oihan Sancet, Williams

REAL BETIS-ATH. BILBAO SAKAT VE CEZALILAR

Real Betis: Alex Moreno (Sakatlık - Adale Problemi), Hector Bellerin (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Victor Camarasa (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Martin Montoya (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

CANLI İZLE Real Betis Ath. Bilbao - Resim : 3REAL BETIS-ATH. BILBAO İDDİA ORANLARI

Real Betis: 2.00

Beraberlik: 2.90

Ath. Bilbao: 2.75

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.67

DİĞER BİLGİLER

-Athletic ile oynadığı son 10 LaLiga maçının birini kazanan Real Betis (2B 7M), tek galibiyetini Aralık 2019’da deplasmanda aldı (3-2).

-Real Betis’e LaLiga’da konuk olduğu son 11 maçın beşini kazanan Athletic (3B 3M), daha önceki 40 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakaladı (15B 20M).

-2013/14’ten bu yana Athletic’in LaLiga’da Real Betis’ten daha fazla mağlup ettiği bir rakibi bulunmuyor (11G; Levante ile eşit).

-LaLiga’daki son iki maçını kaybeden Real Betis, Kasım 2020’den bu yana üst üste üç mağlubiyet almadı.

-Bu sezon Avrupa’nın beş büyük liginde ceza sahası dışından Real Betis’ten daha fazla gol atan bir takım bulunmuyor (10; Napoli ile eşit).