Real Betis - Atletico Madrid Canlı maç izle

Real Betis ile Atletico Madrid, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Real Betis - Atletico Madrid Canlı maç izle

Real Betis ile Atletico Madrid İspanya La Liga 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Guillermo Cuadra Fernandez düdük çalacak.

Real Betis - Atletico Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Real Betis - Atletico Madrid maçı muhtemel 11’ler…

Real Betis: Joel Robles, Martin Montoya, Aissa Mandi, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Canales, Loren Moron

Atletico Madrid: Jan Oblak, Trippier, Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Correa, Lemar, Carrasco, Joao Felix

Real Betis - Atletico Madrid maçı sakat ve cezalı oyuncular

Real Betis: Andres Guardado (Sakat), Victor Ruiz (Cezalı), Victor Camarasa (Sakat), Borja Iglesias (Sakat), Dani Martin (Sakat)

Atletico Madrid: Luis Suarez (Cezalı), Vitolo (Şüpheli), Geoffrey Kondogbia (Cezalı), Moussa Dembele (Şüpheli), Marcos Llorente (Cezalı)

Real Betis - Atletico Madrid iddia oranları

Real Betis: 2.75

Beraberlik: 2.80

Atletico Madrid: 2.05

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Real Betis Puan Kaybetti

Real Betis, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Elche deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Elche deplasmanında 2 puan bırakan Manuel Pelegrini’nin öğrencileri, bu hafta Atletico Madrid ile karşılaşacak. Son 5 maçta 10 puan toplayan Real Betis, Atletico Madrid karşısında da kazanarak, iç sahadaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Real Betis’te Borja Iglesias ve Guardoda sakat. Victor Ruiz kart cezalısı.

Atletico Madrid Mağlup Oldu

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta çok kritik bir mağlubiyet yaşadı. Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya 1-0 kaybettiler. Acuna’nın golüne engel olamayan Atletico Madrid’in Barcelona ile puan farkı 1’e indi. Barcelona ve Real Madrid’in kazandığı haftayı puansız geçen Atletico Madrid’in şampiyonluk şansı tehlikeye girdi. Bu hafta Real Betis karşısında da önemli eksikler var. Atletico Madrid’te Luis Suarez, Marcos Llorente ve Kondogbia kart cezalısı.