Real Madrid - Barcelona Canlı maç izle

Real Madrid ile Barcelona, İspanya La Liga El Clasico maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Real Madrid - Barcelona Canlı maç izle

Real Madrid ile Barcelona İspanya La Liga El Clasico 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Antonio Mateu Lahoz düüdk çalacak.

Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak izlenebilir.

Real Madrid - Barcelona maçı sakat ve cezalı oyuncular

Real Madrid: Sergio Ramos  (Sakat), Raphael Varane  (Sakat), Daniel Carvajal (Şüpheli)

Barcelona: Gerard Pique (Şüpheli), Philippe Coutinho (Sakat), Neto  (Şüpheli), Ansu Fati (Sakat)

Real Madrid - Barcelona maçı muhtemel 11’ler…

Real Madrid: Courtois, Lucaz Vaquez, Eder Militaot, Nacho Martinez, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Benzema

Barcelona: Ter Stegen, Sergino Dest, Lenglet, Mingueza, Alba, Frankie De Jong, Busquets, Pedri, Dembele, Messi, Griezmann

Real Madrid - Barcelona iddia oranları

Real Madrid: 2.50

Beraberlik: 3.30

Barcelona: 1.95

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.10

Real Madrid Moralli

Real Madrid’te moraller yerinde. La Liga’da son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladılar. Geçtiğimiz hafta Di Stefano’da Eibar’ı konuk eden Real Madrid, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır kazanan Zidane’ın öğrencileri, 9 maçtır ise La Liga’da yenilgi yüzü görmüyor. Lider Atletico Madrid’in 3 puan gerisinde bulunan Real Madrid, bugün El Clasico’da Barcelona karşısında kazanarak 2. Sıraya yükselmek istiyor. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u 3-1 mağlup eden Real Madrid, Barcelona maçı öncesinde moral buldu. Real Madrid’te Varane ve Ramos kadroda yok.

Barcelona Son Dakikada Güldü

Barcelona, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da konuk ettikleri Valladolid’ 1-0 mağlup ettiler ve 2. Sıradaki yerini korudular. Valladolid karşısında son dakika golüyle kazanan Barcelona, o maçta puan kaybetse, şampiyonluk umutları azalabilirdi. La Liga’da üst üste 19 maçtır kaybetmeyen Ronald Koeman’ın öğrencileri, lider Atletico Madrid’in 1 puan gerisinde yer alıyor. Geçen hafta Atletico Madrid’in Sevilla deplasmanına mağlup olmasıyla birlikte umutlar daha da arttı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 3-1 kaybeden Barcelona, bu kez El Clasico’da rövanşı alma peşinde. Maç öncesinde Barcelona’da Coutinho ve Fati sakat olan isimler.